U FINALE NA PENALE / Barcelona razbijesnila Guardiolu

Image

Barcelona je protiv Internacionala igrala u istom sastavu kao i s Hajdukom u Splitu te na 'jeftini način', točnije na penale svladala brazilski Internacional Porto Alegre što je jako razljutilo trenera Guardiolu.

26.7.2011.
21:51
VOYO logo

Nogometaši europskog prvaka Barcelone plasirali su se u finale Audi Kupa u Muenchenu svladavši na penale brazilski Internacional Porto Alegre boljim izvođenjem jedanaesteraca 4:2.

Barca je dva puta vodila i gubila prednost što je razljutilo trenera Guardiolu koji je nervozan gledao cijelu utakmicu s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U regularnom dijelu bilo je 2:2, a Barcelona je igrala u potpuno istom sastavu kao i na nedavnoj utakmici s Hajdukom u Splitu, s tim da su Xavi, Pique i Carles Puyol ipak bili na stadionu Allianz Areni.

Barca je povela zgoditkom Thiaga Alcantare (15), izjednačio je Nei (55), a Dos Santos opet dovodi Katalonce u vodstvo u 63. minuti. Pet minuta prije kraja Damiao je spasio Brazilce poraza, ali je prošlogodišnji prvak Južne Amerike loše pucao penale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona u finalu igra s Bayernom koji je u drugom polufinalu Audi kupa bio bolji od talijanskog prvaka AC Milana također na jedanaesterce ukupnim rezultatom 6:4 (1:1 u regularnih 90 minuta).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo