ČETIRI ASA ZA BRAZILCA / Barcelona nudi četiri igrača za Robinha

Image

Španjolski mediji tvrde kako su Brazilac i Barcelona već postigli dogovor. Robinho je u Manchester City stigao iz Madrida u rujnu prošle godine za 42,5 milijuna eura.

17.10.2009.
15:39
VOYO logo

LONDON- Europski nogometni prvak Barcelona spreman je ponuditi Manchester Cityju čak četiri prvotimca u zamjenu za Brazilca Robinha.

Prema pisanju španjolskog tiska Katalonci nude Englezima Thierry Henryja, Yayu Tourea, Carlesa Puyola i Erica Abidala. City je za brazilsku zvijezdu prvotno tražio 35 milijuna eura odštete, no čini se kako niti oni nemaju ništa protiv 'trampe'. Španjolski mediji tvrde kako su Brazilac i Barcelona već postigli dogovor, a predstoji tek dogovor među klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robinho je stigao u City iz Real Madrida u rujnu prošle godine za 42,5 milijuna eura što je rekordni transfer u povijesti britanskog nogometa. No, nakon samo godinu dana izrazio je želju za napuštanjem kluba.

Brazilac strahuje za mjesto među putnicima na svjetsko prvenstvo i traži klub u kojem će imati punu minutažu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko bi se ovaj transfer realizirao Robinho bi postao 38. igrač koji je u koji je bio član dva najveća španjolska kluba - Real Madrida i Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo