IZBORNIK O POBJEDI NAD LATVIJOM / 'Ako je cilj bio prvo mjesto, onda je ovo neuspjeh'

Image
Foto: PIXSELL

"Odgovornost je jedino moja, a ako je cilj bio prvo mjesto u skupini, onda je ovo neuspjeh", kazao je nakon pobjede u utakmici s Latvijom u Rijeci (2:0) izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić.

11.10.2011.
21:50
PIXSELL
VOYO logo

"Ja od odgovornosti ne bježim, ali nema govora o raspadu sustava kako su to mediji razglasili. Porazgovarat ću s predsjednikom Markovićem i čelnicima, te ćemo učiniti sve da se donese odluka koja će biti najbolja za hrvatski nogomet. U ova tri dana se vidjelo da ćemo u Rijeci dati sve od sebe, išli smo jako konkretno, te odigrali veliku utakmicu kada to nije bilo lako s obzirom na uvjete. Mogli smo dati još puno pogodaka. Jednostavno, u petak u Solunu nismo bili niti hrabri niti pametni, a to je moja odgovornost", kazao je još uvijek aktualni izbornik Bilić, koji se osvrnuo na dodatne kvalifikacije.

"Bit ćemo nositelji u kvalifikacijama, i vrlo dobro znamo koji su nam konkurenti. Ozračje u reprezentaciji je neosporno visoko, motiv je ogroman, pa držim da u dvije utakmice mi možemo proći svaku ekipu", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ključna je bila utakmica s Grčkom u Pireju, to je bio naš veliki kiks, a protekla tri dana smo između sebe puno pričali i odlučili smo danas pokazati kvalitetu. Imali smo 21 udarac na vrata i to je prava Hrvatska koju svi želimo gledati. Ako budemo u kvalifikacijama igrali kao večeras u Rijeci, sigurno odlazimo na EURO", kazao je kapetan reprezentacije Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo