NAGRADNI NATJEČAJ

Osvoji i isprobaj Nivea Q10 kremu za noćnu njegu lica!

Nivea Q10 krema za noćnu njegu lica osnažuje vašu kožu tijekom noći, ona je rješenje za nenahranjenu i opuštenu kožu ujutro. Sudjelujte u nagradnom natječaju i vratite svojoj koži prirodan i svjež izgled!

Pronađite na Nivea banneru Q10 kremu za noćnu njegu, ostavite svoje podatke i napišite zašto želite isprobati proizvod. Deset najboljih odgovora nagrađujemo i uključujemo u recenziju proizvoda. Pobijedite i koristite Nivea Q10 kremu za noćnu njegu lica 14 dana, postanite naš recezent i objavit ćemo vaše mišljenje. Pravilnik nagradnog natječaja možete pronaći ovdje.

Već je poznato koliko je noćna njega lica važna. Većina žena već ima svoju cijelu jutarnju rutinu kada je riječ o ljepoti i njezi kože, no još je uvijek njega lica često zapostavljena u noćnim satima.

Večernja rutina je vrlo važna i vrlo jednostavna. Dovoljno je učiniti sljedeća 3 koraka:

1. Uklonite sav make-up
Uz ostatke maskare na trepavicama ujutro nećete izgledati zamamno, a probudit ćete se sa začepljenim porama i time ćete riskirati upaljene prištiće.

2. Zavežite kosu
Izbjegnite buđenje uz masno čelo i maknete svu kosu s lica. Možete koristiti gumice ili traku za kosu.

3. Ne zaboravite na kremu
Koža tijekom godina sve je više suha i naborana, što se može barem ublažiti redovitom primjenom bogate kreme za noćnu njegu. Odgovarajućom njegom vaša će koža ujutro biti meka, hidratizirana i prelijepa.

Vaš treći korak može biti uz Nivea Q10. Prijavite se putem bannera i isprobajte proizvod! Želimo čuti vaše mišljenje.

Povratak na Net.hr