GALILEO OTKRIVA SVE TAJNE / Za sve je kriv Murphyjev zakon!

Image
Foto: RTL

Zabavno obrazovna emisija Galileo iz tjedna u tjedan stavlja nove izazove pred voditelja Ninu Štambuka. Zanimljive teme u svakoj emisiji donose i nove vratolomije s kojima voditelj RTL Televizije mora izaći na kraj.

25.11.2011.
14:35
RTL
VOYO logo

Nakon „druženja“ sa zmijom koje se panično boji i paljenja dinamita, Nino Štambuk u ovom nedjeljnom izdanju Galilea testira Murphyjev zakon.

Osim što je „zaronio“ u teglicu domaćeg džema, Nino je pokušao opravdati stari Murphyjev zakon – padne li kruh uvijek na namazanu stranu, i počeo s pokusom čiji ćete ishod pogledati u nedjeljnom izdanju Galilea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Murphyjevog zakona, Nino će kroz uzbudljivih 50 minuta pokušati saznati odgovore na pitanja poput koliko litara vode može stati u kapu od lateksa prije nego ona pukne, kako se iza vrata kuhinje pripremaju burgeri i ostala hrana u Burger Kingu, zašto je nebo plavo, koji su sastojci energetskih napitaka i kako oni djeluju, ali i mnoga druga.

Galileo otvara mnoge teme na koje niste znali odgovor, dok Nino Štambuk postaje znanstvenik RTL Televizije koji na svoj način pokušava pronaći  rješenja i odgovore. Obrazujte se i zabavite ovu subotu i nedjelju u 19:10 sati, uz Ninu Štambuka, Galileo i odgovore na svakakva pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo