jedna od najvećih hip-hop zvijezda / Wiz Khalifa prvi najavljeni headliner za Exit festival 2016.

Image
Foto: BigPictures/PIXSELL

Jedna od najvećih svjetskih hip-hop zvijezda, Wiz Khalifa, nastupit će prvi put na ovim prostorima i to 10. srpnja iduće godine na glavnoj pozornici festivala Exit.

18.12.2015.
13:12
BigPictures/PIXSELL
VOYO logo

Wiz Khalifa ove je godine pokorio svjetske top liste s pjesmom "See You Again" iz filma "Furious 7", te ujedno izjednačio Eminemov rekord od 12 tjedana na prvom mjestu američke top liste. Dosad je surađivao s brojnim imenima (Bruno Mars, The Weeknd, Snoop Dogg, Miley Cirus...), a ove će godine nastupiti pred milijun fanova na dočeku Nove godine na njujorškom Times squareu.

Osim Khalife, na Exit dolazi i 22-godišnji Stormy, jedan od najtraženijih europskih repera, prvi koji je dobio poziv gostovati kod Joolsa Hollanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ms Dynamite nastupit će prvog dana Exita u sklopu X-Bass programa. Uz nju, mjesto na Exitu naći će se i za mnoge druge: DJ Hype, Subzero, Wilkinson, Modestep, Ivy Lab...

Tijekom velike novogodišnje akcije, ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj cijeni od 460 kn, sa 70 posto popusta, uz ulaznicu za Sea Dance festival kao poklon. Broj promotivnih ulaznica je ograničen, i možete na svim prodajnim mjestima sistema Entrio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo