KAKO SE SNIMAO GALILEO / Video koji će vas sigurno oduševiti!

Odakle stižu traperice, koji je najbizarniji desert na svijetu, je li crni kruh uistinu zdraviji od bijelog te još mnoštvo zanimljivih pitanja i odgovora ove jeseni čeka gledatelje RTL-ove emisije 'Galileo'. A kao najavu donosimo vam urnebesni video sa snimanja emisije.

17.7.2012.
15:28
VOYO logo

Nakon uspješne pilot faze zabavno obrazovne emisije 'Galileo' i prve sezone, koja je polučila veliki uspjeh, a prosječni udio u gledanosti ove popularne emisije je od 2011. na 2012. narastao  za 3% (sa 17 na 21%, u ciljnoj skupini od 18-49 godina), krenulo je snimanje druge sezone!

Zabavno obrazovna emisija s voditeljem Ninom Štambukom krenula je sa snimanjem druge sezone u kojoj će biti još više nevjerojatnih tema i pitanja na koja će Nino donositi odgovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu priznati da mi je nedostajao 'Galileo' i da sam ga se baš zaželio! Jako se veselim drugoj sezoni! Super je ponovno biti pred kamerama i nadam se da će gledatelji uživati u novim temama kao i ja", rekao  je Nino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simpatični će se voditelj ponovno, za potrebe snimanja, upustiti u raznorazne smiješne, ali i pomalo opasne situacije,  pa će ga gledatelji moći vidjeti s gomilom kukaca u rukama, kako po studiju vozi najmanji motor na svijetu ili kako se snalazi s mačem i štitom u ruci.

Ljubitelji 'Galilea' aktivni su i na Galileo facebook stranici, gdje uz zanimljive teme i video klipove iz svijeta znanosti, svi s nestrpljenjem očekuju drugu sezonu, a za Ninu Štambuka kao voditelja, fanovi imaju samo riječi hvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Druga sezona 'Galilea' donosi mnoštvo informacija koje će gledatelje potaknuti na razmišljanje o tome  koliko zapravo malo znamo o svijetu koji nas okružuje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo