vozi miško, ali ne croatia busom / [VAŠE PRIČE] Kako je Croatia Bus postao najomraženiji prijevoznik? 'Izbacio mi je majku i rekao da čeka kombi'

Image
Foto: Youtube Screenshot / Vijesti.hr

U drugom dijelu serijala članaka prenosimo priče putnika koji smatraju da se Croatia Busom jednostavno ne isplati voziti

27.7.2018.
9:30
Youtube Screenshot / Vijesti.hr
VOYO logo

"Najgori autoprijevoznik! Dno dna. Užas. I ja sam slala pritužbe, apsolutno nikakvog odgovora. Niti isprika. Jadni putnici. Svugdje se gledaju prava mušterije, a ovdje se samo ogluše na pritužbe i kritike. DNO DNA!" započinje tako svoju priču B. B. (podaci poznati redakciji) o neugodnostima koje je proživjela njena majka. 

Naša čitateljica tako nam je pokazala pritužbu koju je poslala Croatia Busu nakon proživljenih neugodnosti. Javila im se odmah sljedeći dan. Kako je ispričala, njena majka išla je autobusom 22. lipnja ove godine iz Splita za Maribor s presjedanjem u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"'Gospodin vozač Croatia Busa je moju majku, kao i još četiri putnika, ostavio na Lučkom i rekao da čekaju drugi autobus. Ubrzo je stigao, ali u njemu nije bilo mjesta za više od dva putnika. Molim?!" šokirano nam priča pa nastavlja:

"Dolazi kombi po njih troje, tu je i moja majka. Na kolodvoru Zagreb je rečeno da je u 10 sati autobus za Maribor, ali ne smije ulaziti u kolodvor Maribor već će je ostaviti negdje u blizini kolodvora. Moja majka je imala važnu obavezu u Mariboru kroz sljedeće jutro. Ali naravno, sve je propalo zbog njihove jako loše organiziranosti",  priča nam B. B., napominjući pritom da, kad je slala pritužbu odmah sljedeće jutro, njena je majka još uvijek čekala autobus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje kako to ne bi bilo ništa strašno, pa ni čekanje jer se može dogoditi.

"Ali ostavljeni na Lučkom njih troje u 6.30 ujutro... Izbačeni iz autobusa pa ako koga dočekate da vas skupi na plaćenoj relaciji. Užas i strašno", ispričala je naša sugovornica za Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijed brojnih pritužbi koje su nam stigle na redakcijsku mail adresu, kontaktirali smo Croatia Bus te zatražili njihov komentar na ovaj slučaj, kao i za sve ostale o kojima ćemo pisati. D zaključenja ovog članka nismo dobili odgovor

U serijalu članaka koji slijede, prenosimo priče putnika koji smatraju da se Croatia Busom jednostavno ne isplati voziti. Mnogi od njih ustupili su nam prepiske mailova koje su vodili s djelatnicima Croatia Busa, a koje ćemo prenositi narednih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko ste doživjeli nešto slično, svoja iskustva nam možete poslati na mail redakcije vijesti.hr@rtl.hr.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike