Veliki uspjeh / Valentina Belavić promaknuta na mjesto globalne menadžerice za proizvodnju piva i cidera kompanije Heineken

Image
Foto: Promo

Valentina je svoju karijeru započela u Karlovačkoj pivovari, koja je od 2003. dio Heinekena

9.7.2019.
11:10
Promo
VOYO logo

Valentina Belavić, trenutačna direktorica Sektora lanaca opskrbe u HEINEKENU Hrvatska, od 1. rujna 2019. preuzima poziciju globalne menadžerice za proizvodnju piva i cidera u sjedištu kompanije HEINEKEN u Amsterdamu.

Valentina je svoju karijeru započela u Karlovačkoj pivovari, koja je od 2003. dio HEINEKENA, kao pripravnica u Odjelu proizvodnje, a nakon toga kao tehnolog. 2007. godine promaknuta je u rukovoditeljicu Odjela osiguranja kvalitete, 2012. postaje rukovoditeljica Odjela proizvodnje da bi uskoro bila promaknuta na poziciju rukovoditeljice proizvodnje i osiguranja kvalitete. Godine 2013. dobiva titulu Majstor pivar (Master Brewer) unaprijedivši svoje vještine mentoriranja mlađih kolega i razvoja pivskih recepata. U studenom 2015. imenovana je na trenutnu poziciju direktorice Sektora lanca opskrbe u HEINEKENU Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predano je radila na izgradnji visoko učinkovitog tima s jasnim fokusom na ljude, sigurnost, kvalitetu i održivost. Imala je ključnu ulogu u korištenju sinergijskih prednosti Adria tima kako bi se povećala fleksibilnost i agilnost funkcije lanca opskrbe na razini regije.

Valentinin strateški pristup i predanost pivovari duge tradicije rezultirali su mnogim novim projektima i ulaganjima kojima je zajednička briga o zaštiti okoliša te povećanje energetske učinkovitosti. Tu su, između ostalog, izgradnja novog „zelenog“ skladišta, postavljanje solarnih panela na njegov krov,  pokretanje nove kombi linije,  zamjena halogene rasvjete  LED rasvjetom i uvođenje električnih viličara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njena strast prema pivarstvu i tehnologiji, snažna predanost postizanju rezultata i uključiv stil vođenja učinili su Valentinu prepoznatljivim uzorom za žene u pivarskoj industriji, lancu opskrbe i šire. Tako svoje znanje te kompetencije prenosi i kao predavačica studentima Veleučilišta u Karlovcu.

Ime nasljednika ili nasljednice Valentine Belavić na funkciji direktora Sektora lanca opskrbe HEINEKEN Hrvatska objavit će se naknadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo