BEZ PROMJENE / Martina Dalić nastavlja voditi Upravu Podravke: 'Srce ove kompanije će uvijek biti u Koprivnici'

Image

'Očekujem da Uprava funkcionira kao tim, fokusiran jedino i isključivo na rast i razvoj Podravke kroz predanu i odlučnu provedbu razvojno investicijskog ciklusa kojeg smo započeli proteklih mjeseci'

4.2.2022.
15:24
VOYO logo

Nadzorni odbor Podravke danas je imenovao novu Upravu, koju u idućem petogodišnjem mandatu nastavlja voditi Martina Dalić, a u Upravi ostaju Davor Doko i Ljiljana Šapina, dok su novi članovi Milan Tadić i Ivan Ostojić, priopćeno je iz koprivničke prehrambene kompanije.

Kako se navodi u priopćenju, petogodišnji mandat nove Uprave Podravke počinje 24. veljače. Na mjestu predsjednice Uprave ostaje Martina Dalić, koja je na tu funkciju imenovana 4. veljače prošle godine. Nadzorni odbor je današnjom odlukom potvrdio zadovoljstvo njezinim radom i postignutim rezultatima povjerivši joj vođenje kompanije i u idućem, punom mandatu, ističu iz Podravke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je izjavila kako priliku da zajedno s kolegama iz nove Uprave vodi Podravku i u sljedećih pet godina shvaća kao izraz povjerenja, ali je to na jednak način kao i prije godinu dana, za nju i iznimno velika odgovornost.

Image
JOŠ JEDAN VLASNIK, ILI? /

Doznalo se tko je prodao velike količine dionica Podravke: Pao je dobar posao, ali - tko je kupac?

Image
JOŠ JEDAN VLASNIK, ILI? /

Doznalo se tko je prodao velike količine dionica Podravke: Pao je dobar posao, ali - tko je kupac?

Dalić: Očekujem da Uprava funkcionira kao tim

"Odgovornost za ostvarivanje uspjeha Podravke na globalnom tržištu i povećanje vrijednosti za dioničare, ali i odgovornost za lokalnu zajednicu kroz trajno unaprjeđivanje položaja i zadovoljstva svih naših radnika. Podravka je hrvatska multinacionalna kompanija čije srce jest i uvijek će biti u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitam svim kolegama koji su imenovani u Upravu i želim svima puno uspjeha u zajedničkom radu. Očekujem da Uprava funkcionira kao tim, fokusiran jedino i isključivo na rast i razvoj Podravke kroz predanu i odlučnu provedbu razvojno investicijskog ciklusa kojeg smo započeli proteklih mjeseci", rekla je Dalić.

Uz nju, članovi Uprave ostaju Davor Doko i Ljiljana Šapina, koji su prvi put imenovani u veljači 2017. godine, a kao novi članovi u nju ulaze Milan Tadić, Podravkin glavni direktor za Adria regiju te Ivan Ostojić, koji dolazi s pozicije člana Uprave Wustenrot stambene štedionice. Ostojić je i član Nadzornog odbora Podravke i mandat u Upravi će mu početi teći od 1. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Podravke ističu i kako se Nadzorni odbor zahvalio dosadašnjim članovima Marku Đereku i Hrvoju Kolariću na doprinosu kojeg su dali kompaniji. Đerek sada kao član ulazi u Upravu Belupa, koju nastavlja voditi Kolarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo