TULUM NA KAMPUSU: / Feštale stotine osječkih mladih, policija je sve samo promatrala; 'Htjeli smo vidjeti prijatelje...'

Image

Nakon studentske fešte na otvorenom ostalo je puno smeća u dvorištu kampusa, no studenti su jutros udružili snage i krenuli sa čišćenjem

19.2.2021.
10:27
VOYO logo

Osječki studenti više nisu mogli izdržati da se ne druže sa svojim vršnjacima što su pokazali i jučerašnjim tulumom na prostoru studentskog kampusa. "Povodom predugog lockdowna i psihičkog umiranja u istom, vrijeme je da se nešto promijeni!", glasila je najava partyja.

Kako javlja SiB.hr, isprva stidljivo okupljanje je do kraja večeri postalo znatno masovnije pa je na istom mjestu bilo par stotina mladih željnih druženja. To je policija sve mirno promatrala nakon dolaska na lokaciju te policajci nisu izvršili niti jedno postupanje, što znači da je sve proteklo bez ekscesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image

"Već nam je dosta druženja po sobama i stanovima i htjeli smo vidjeti svoje prijatelje nakon previše mjeseci", jednoglasni su osječki studenti koji su se sinoć družili.

Portal SiB.hr izvještava da je nakon studentske fešte na otvorenom ostalo puno smeća u dvorištu kampusa, no da su studenti jutros udružili snage i krenuli sa čišćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo