pet milijuna eura / Todorić o tajnim računima: 'Ovo je Agrokorovim novcem plaćen pokušaj moje diskreditacije'

Image
Foto: PIxsell

Za svih sto ugovora o kupnji tvrtki koje je Agrokor kroz 40 godina stjecao jamčim da je sve 100% čisto što je, uostalom lako provjerljivo

14.6.2018.
12:26
PIxsell
VOYO logo

Prema dokumentima koje je prikupio tjednik Express, Ivica Todorić je preko Švicarske prebacio pet milijuna eura iz hvatskog Agrokora u Dubai samo mjesec dana prije nego što je potpisana predaja Agrokora na upravljanje državi. 

Sada se oglasio i sam Todorić već standardno premo svog bloga. Njegovu objavu donosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Informacije o navodnim tajnim transakcijama koje pompozno 'otkriva' jedan tjednik, a prenosi dio medija, potpuna su izmišljotina i zla konstrukcija koja nema nikakve veze sa stvarnošću. Transakcija koja se spominje u tom naručenom iskonstruiranom tekstu je najlegitimnija poslovna transakcija prema ugovoru za kupnju izvora i postrojenja za proizvodnju vode Costella u Sloveniji. Prodavatelj je kupcu, našoj švicarskoj tvrtki, odredio odredišni račun za uplatu i to u Dubaiju. Za sve postoji valjana dokumentacija, ugovor i ostala popratna dokumentacija.

Ovom je investicijom Agrokor (jer Costella se trebala spojiti s Jamnicom), postao apsolutni lider u proizvodnji vode u ovom dijelu Europe. Nikada, baš nikada nisam iz Agrokora otuđio niti jedan jedini euro! Potpuno je jasno da Borg ne miruje, da znaju da se klupko kriminala u potpunosti odmotava i žele da budemo svi isti! E, nismo pajdaši iz Borga i Vlade! Za svih sto ugovora o kupnji tvrtki koje je Agrokor kroz 40 godina stjecao jamčim da je sve 100% čisto što je, uostalom lako provjerljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj sramotni, tko zna koji po redu, sramotni i Agrokorovim novcem plaćen pokušaj moje diskreditacije, još je jedna konstrukcija koja neće proći! I to iz jednostavnog razloga jer je teška i sramotna laž!"

Uz objavu je podijelio i video reklamu Costelle. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Usred najveće Agrokorove krize Todorić prebacio pet milijuna eura u Dubai

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike