TODORIĆ JE NASMIJEŠEN, ALI SMETEN: / Dok su ga snimali na vratima stana u Londonu, svima je promakao ovaj detalj

Image
Foto: screenshot / RTL

Hrvatski novinari i snimatelji izveli su desant na London, točnije na kuću u kojoj boravi razvlašteni vlasnik Agrokora Ivica Todorić.

10.11.2017.
9:48
screenshot / RTL
VOYO logo

Nakon što se sam predao tamošnjoj policiji, a sud mu potom naredio da mora nositi sigurnosnu narukvicu i triput tjedno osobno se javljati pa ga pustio uz jamčevinu od 100 tisuća funti, hrvatska javnost napokon zna da dotad dugo neviđeni i prvoosumnjičeni u slučaju Agrokor boravi na londonskoj adresi.

Image
TODORIĆA PUSTILI NA SLOBODU: /

'Idem doma. Ovo je mala pobjeda, sad sam građanin Engleske. Uskoro ćete me puno čuti, sve ću vas iznenaditi'

Image
TODORIĆA PUSTILI NA SLOBODU: /

'Idem doma. Ovo je mala pobjeda, sad sam građanin Engleske. Uskoro ćete me puno čuti, sve ću vas iznenaditi'

Sinoć nije mogao pobjeći novinarima

Smjesta je krenula novinarska potjera za njim, koja je u slučaju HRT-ovog kamermana bila doslovna jer je bezuspješno trčao polumračnom londonskom ulicom za hitrim Todorićem koji očito redovno održava tjelesnu kondiciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su novinari i snimatelji shvatili da za njim ne vrijedi trčati jer je brži i bolje poznaje okolne ulice, odlučili su ga pričekati pred kućnim vratima. Prekjučer je, iako vidno neraspoložen i nerazgovorljiv ipak učtivo odbio razgovarati s novinarkom N1 televizije koja mu je pozvonila na vrata, a sinoć su ga hrvatske novinarske posade u Londonu dočekale kada se sa suprugom Vesnom vraćao iz nabavke.

Ne mogavši ih tada izbjeći, a ni pobjeći im, Todorić je opet pristojno i s usiljenim smiješkom odbio razgovor. Dok je otključavao kućna vrata kazao im je da u tom trenutku ne može razgovarati s njima, ali može "jednom kad se dogovorimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci koju je objavio RTL, Todorić je stojeći na kućnom pragu iza već poluzatvorenih vrata novinarima poručio: "Hvala vam na podršci ovdje i kad idete natrag dobar povratak" te uz već uobičajeno 'ćao' zatvorio vrata.

Image

Potreseniji nego što njegovi osmijesi govore

No, snimka tog kratkog susreta novinara s Todorićem na pragu njegova londonskog stana otkrila je jedan naoko nevažan detalj koji je, izgleda, promaknuo novinarima. Isti detalj možda otkriva kako je Todorić mnogo smeteniji i potreseniji situacijom u kojoj se nalazi nego što to njegovi ležerni osmijesi i kratka, usputna čavrljanja govore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno je ponajviše zatečen iznenadnom navalom znatiželjnih novinara koje je prethodna dva desetljeća držao na sigurnoj distanci pripuštajući ih u svoju blizinu tek prema potrebi.

Naime, Todorić je ostavio ključ u vratima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nakon što je dobacio "ćao" novinarima, zatvorio je ulazna vrata, dok je ključ ostao u ključanici s vanjske strane.

Image

I u gradovima manjima i manje opasnima od Londona takav previd ponekad zna mnogo koštati. Naročito ako u gradu ima puno lopova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo