HRVATSKA ZNA TODORIĆEVU LONDONSKU ADRESU: / Britanci su obaviješteni, ali još ništa ne poduzimaju. O svemu će odlučiti premijerka May

Image

Hrvatska vlasti točno znaju gdje se u Londonu nalazi vlasnik posrnulog Agrokora i o tome su navodno već obavijestili britanske kolege.

7.11.2017.
8:24
VOYO logo

Točna lokacija odbjeglog šefa posrnulog Agrokora IviceTodorića poznata je hrvatskim vlastima, a Nacional doznaje da je već na dvije visoke razine informirala engleske vlasti kako i gdje ga mogu locirati.

"Postoje dvije razine komunikacije, policijska i obavještajna. Visoki policijski dužnosnici kontaktirali su s engleskim kolegama. Isto je učinila i obavještajna služba", rekao je neimenovani izvor za Nacional.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski obavještajci su do Todorića uspjeli doći zahvaljujući telefonskim brojevima kojima se koristi on i njegova obitelj.

Nacional također tvrdi da je ključna osoba koja će odrediti Todorićevu sudbinu britanska premijerka TheresaMay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor blizak AntiTodoriću je otkrio da su se prošlog tjedna Ante i Ivica Todorić sastali, a spominju i njegovu londonsku adresu - Hall Road 48, a ako je suditi po Google Mapsu, radi se o ovoj kući.

Image

Podsjetimo, hrvatsko pravosuđe ranije je izdalo crvenu tjeralicu za Ivicom Todorićem, unatoč prije raspisanoj tjeralici i izdanom Europskom uhidbenom nalogu (EUN).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana je završio i na internetskim stranicama Europola zajedno s najtraženijim kriminalcima u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo