DOBRO JE ZNATI / Želite se stručno osposobiti? Odsad to možete i u Uredu premijera!

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ured premijera, pučka pravobraniteljica i različiti sudovi objavili su da ove godine planiraju omogućiti stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za više osoba

23.5.2017.
13:24
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ured predsjednika Vlade planira stručno osposobiti dvije osobe sa završenim diplomskim sveučilišnim ili specijalističkim diplomskim stručnim studijem društvenog, humanističkog ili tehničkog smjera. Osposobljavali bi se u Službi za odnose s javnošću, odnosno u odjelima za medije te za online komunikaciju.

Pet osoba - tri visokoobrazovane, te po jedna sa srednjom i višom stručnom spremom (preddiplomski sveučilišni ili stručni studij od najmanje tri godine) prva bi stručna iskustva trebala steći u Uredu pučke pravobraniteljice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državni ured za mjeriteljstvo planira stručno osposobiti 11 osoba, među njima osam sa srednjoškolskim obrazovanjem, i to u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu.

Planove prijema za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa objavili su i Trgovački sud u Varaždinu te Prekršajni sud u Virovitici, prvi za dvije, a drugi za tri osobe sa srednjom stručnom spremom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručno osposobljavanje dogovarat će se sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, a planovi će se provoditi ako nadležne službe za zapošljavanje u cijelosti osiguraju novac za pokriće troškova osposobljavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo