ŠTO STE ČITALI OVOG VIKENDA: / Kauboji su nas razveselili broncom, Milanović je ponudio svoju borbenost, a Europol objavio šokantan podatak

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK
1.2.2016.
8:35
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

Bronca treći put u povijesti

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Hrvatski rukometaši su u prvoj utakmici drugog kruga igrali protiv Makedonije, a obje su reprezentacije imale veliku podršku s tribina.

Hrvatski rukometaši su u nedjelju u Krakowu svladali Norvešku s 31:24 i po treći put u povijesti osvojili brončano odličje na europskim prvenstvima, čime su izborili i izravan plasman na Svjetsko prvenstvo 2017. u Francuskoj. Više možete pročitati ovdje.

Image
KAUBOJI SU NA POSTOLJU: /

Hrvatska slavi brončanu medalju!

Image
KAUBOJI SU NA POSTOLJU: /

Hrvatska slavi brončanu medalju!

Milanović predao kandidaturu

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

“Nudim vam svoju energiju, znanje, borbenost i iskustvo. To iskustvo već osam godina dijelim s vama i želim tako i nastaviti”, kazao je Zoran Milanović predajući kandidaturu za čelnog čovjeka SDP-a. Prije njega, za mjesto predsjednika SDP-a kandidirao se i Zlatko Komadina, primorsko-goranski župan. Izbori za novo vodstvo SDP-a bit će održani u dva kruga – prvi 2. travnja, a drugi sedam dana kasnije. Više možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema rezanja u poljoprivredi

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Ministar poljoprivrede prof. dr. Davor Romić gostujući u Dnevniku HRT-a najavio je da Ministarsvo poljoprivrede u fazi pripreme proračuna, koji će, nada se ministar, biti nešto veći - računaju na preko 6 milijardi kuna. Romić je kazao kako neće biti novih zapošljavanja. Najavio je kako će intenzivno raditi na podjeli poljoprivrednog zemljišta. "Temelj razvoja poljprivrede su veze 'velikih i malih' i njhove sinergije - a tu veliku ulogu ima Poljoprivredna komora", rekao je ministar. Najavio je kako rezanja u poljoprivredi neće biti. Više možete pročitati ovdje.

Gjenero tvrdi da ga je pratila SOA

Image
Foto: Večernji list /PIXSELL, Boris Scitar

Politički analitičar Davor Gjenero izjavio je u subotu kako je oko godinu dana bio pod mjerama tajnog nadzora Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA), prozivajući bivšeg premijera Zorana Milanovića da je, nezadovoljan Gjenerovim kritikama u javnosti, naložio represivnom aparatu da ga nadzire i pokuša o njemu naći nešto komprimitirajuće. Više možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Europi nestalo 10.000 izbjegličke djece

Image
Foto: PIXSELL, Ivica Galovic

Najmanje 10.000 izbjegličke djece bez pratnje roditelja ili skrbnika nestalo je nakon dolaska u Europu, piše u nedjelju britanski list Guardian pozivajući se na Europol, europsku policijsku i obavještajnu agenciju Europske unije koja pokušava utvrditi opseg jednog od najtežih aspekata migrantske krize.Više možete pročitati ovdje.

U lančanom sudaru u Sloveniji sudjelovalo 70-ak automobila

Image
Foto: izvor: promet.si

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo