PRVI SLUČAJ JOŠ U SVIBNJU? / Stanko se otrovao gaziranim pićem, njegova supruga otkrila potresne detalje: 'Ispio je gutljaj, odjednom je nastao kaos...'

Sve je bilo u redu do trenutka dok nije popio gutljaj te vode, ispričala je supruga Stanka Lakovića iz Pule, koji je u svibnju teško stradao nakon popijenog istog pića kojim se 4. studenoga u Rijeci otrovao mladić

7.11.2023.
18:40
VOYO logo

Mladiću koji leži u riječkoj bolnici oštećen je jednjak nakon što je popio gutljaj vode Romerquelle, a slična situacija dogodila se jednom Puljaninu ove godine u svibnju.

Prije gotovo mjesec dana RTL Danas donio je priču o spomenutom  Stanku Lakoviću iz Pule koji je skoro umro nakon što je prije nekoliko mjeseci popio gutljaj mineralne vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVOME NEMA KRAJA /

Dvije osobe u Zagrebu primljene u bolnicu, sumnja se u trovanje gaziranim pićem. Ponovno se oglasili iz Coca Cole

Image
OVOME NEMA KRAJA /

Dvije osobe u Zagrebu primljene u bolnicu, sumnja se u trovanje gaziranim pićem. Ponovno se oglasili iz Coca Cole

Naime, bračni par iz Pule sjeo je na ručak u jednom riječkom restoranu, a piće im je stiglo prije jela u bočicama.

"Čim sam stavio u usta, momentalno sam ispljunuo sve i meni su usta izgorjela! I iz restorana su me nakon možda pola minute, minute poslali van", ispričao je tada za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Što kažu Riječani nakon sumnje na trovanje mineralnom vodom? 'Danas je u kafiću nitko nije naručio'

A potresne detalje otrila je i Stankova supruga za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vodu iz zatvorene boce stavio je u čašu i nije bilo nikakve reakcije nakon što je stavljena u čašu. Nije bilo ništa sumnjivo. Ispio je gutljaj. Odjednom je nastao kaos. Ispred mojih očiju pao je, počeo se gušiti, povraćao je. Doslovce mi je nestajao ispred očiju. Uspio je samo izustiti “zovi hitnu, neću preživjeti!”. Da je kojim slučajem naše dijete bilo s nama, ne bi preživjelo. Bojala sam se da niti suprug neće preživjeti. Bila sam u potpunom šok, prestravljena onim što sam vidjela svojim očima u restoranu. Umirao je nakon tog gutljaja", rekla je supruga Stanka Lakovića o trovanju iz svibnja. 

Treba na operaciju

"Moj suprug je hvala Bogu preživio i izašao je u javnost potaknut nesretnom pričom djeteta iz Krapine koje je na sličan način nastradalo nakon što je umjesto soka popilo lužinu. Htio je ispričati priču samo da svi ostali paze što kupuju, piju i naručuju. Da je moj suprug popio više od jednog gutljaja, ne znam što bi bilo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 6 mjeseci od tog stravičnog događaja on još nije dobro. "Treba na operaciju koja će se dogoditi ubrzo. Još nije bio. Ide u bolnicu svakih dvadesetak dana. Ali on i danas jedva da jede. Zapravo jede od tada isključivo kašastu hranu. Drugo ne može zbog teških ozljeda", kazala je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo