SINČIĆ I LOVRINOVIĆ: / 'Pomest ćemo konkurenciju! S HDZ-om, SDP-om i Mostom nema koalicije'

Image
Foto: PIXSELL, Borna Filić

Čelnici stranaka Živi zid i Promijenimo Hrvatsku te Udruge Franak koji će zajedno izaći na izbore predstavili su zajednički izborni stožer i plan predizbornih aktivnosti.

8.8.2016.
14:06
PIXSELL, Borna Filić
VOYO logo

Ivan Vilibor Sinčić iz Živog zida, Ivan Lovrinović iz stranke Promijenimo Hrvatsku te Vlado Iljkić iz Udruge Franak kazali su da će njihov predizborni slogan biti 'Jedina opcija' te da sutra planiraju predstaviti prvo novo pojačanje u koaliciji, javlja Dnevnik.hr.

Sinčić: Okupio sam sve najbolje što ima hrvatsko društvo

Sinčić je, kaže, presretan jer je nakon svoga petogodišnjeg angažmana u politici uspio okupiti ono najbolje što ima hrvatsko društvo, a koje je ujedno i snaga koja će pomesti konkurenciju na izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Završilo je vrijeme demagogije, došlo je vrijeme odgovornosti. Svi oni koji su imali priliku - gospodo: došlo je vrijeme odgovornosti. Mi vas nismo nikada štedjeli, sa sjajnim rezultatom mi ćemo vas poraziti i prokazati. Došlo je vrijeme da Hrvatska postane normalna zemlja. I mi ćemo u tome uspjeti', poručio je Sinčić.

Ivan Lovrinović iz stranke Promijenimo Hrvatsku i bivši Mostovac kaže ističe da je vrlo sretan i zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Učinimo nešto, promijenimo stvari jer je postalo neizdrživo u Hrvatskoj. Možemo promijeniti stvari s mladim ljudima koji su proteklih godina svojim tijelima štitili one koje je sustav napustio, koji nisu otišli nego su se odlučili boriti. Živi zid predstavljali su kao anarhiste i pa i redikule, ali to nije tako", kazao je Lovrinović dodavši da su u stranci Promijenimo Hrvatsku okupili znanstvenike i poduzetnike.

Image
I ŽIVI ZID NA IZBORE IDE U KOALICIJI: /

'Pregovori nisu bili laki, jer svatko je morao nešto dati, od nečega odustati'

Image
I ŽIVI ZID NA IZBORE IDE U KOALICIJI: /

'Pregovori nisu bili laki, jer svatko je morao nešto dati, od nečega odustati'

Lovrinović: Neka SDP i HDZ na koljenima mole za oprost

Prikazivanje izbora prvenstveno kao sraz SDP-a i HDZ-a Lovrinović je nazvao farsom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čemu služi takav dvoboj? Ja im poručujem da bi bilo dobro da sve gradove Hrvatske SDP i HDZ obiđu na koljenima i mole građane za oprost za sve što su napravili. Jer smo za 20 godina postali žrtve njihovih vlada. Više je mladosti pobjeglo iz ove zemlje zbog loših politika nego zbog dušmanske puške", poručio je Lovrinović.

Sinčić kaže da se u koalicijama s SDP-om ili HDZ-om "ne može postići Hrvatska" dok Lovrinović napominje da se nikome neće prikloniti zbog funkcija. Zajedno su poručili da idu na izbornu pobjedu i da neće koalirati ni s SDP-om ni s HDZ-om, a ni s Mostom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinčić je komentirao i odlazak članstva iz varaždinskog Živog zida rekavši da su uvijek pred izbore aktiviraju neke paraobavještajne strukture.

"Živi zid je pobijedio na svim frontama, jači smo no ikada, imamo 15 tisuća članova. Problematike će uvijek biti. Nećemo se baviti mamcima koje nam bacaju", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo