ŠESTI FORUM ICT-DRUŠTVO / Stručnjaci će u Zagrebu raspravljati o globalnim rizicima i sigurnosti u IT i energetskom sektoru

Image

U sklopu foruma bit će održana tri panela - o rizicima u IT sektoru, o rizicima u energetskom sektoru te o kompetencijama i znanjima potrebnima za digitalnu i energetsku suverenost

20.3.2023.
9:24
VOYO logo

U organizaciji Instituta za europske i globalizacijske studije u Zagrebu će 21. travnja biti održan šesti po redu forum ICT-društvo. Naziv ovogodišnjeg foruma je "Globalni rizici i sigurnost u IT i energetskom sektoru". Forum će biti održan u Kući Europe u Ulici Augusta Cesarca 4.

Tri panela

U sklopu foruma bit će održana tri panela. Tema prvog panela je: Rizici u IT sektoru i upravljanje rizicima. Svijet između provalije i sigurnosti? Naziv drugog panela je "Rizici u energetskom sektoru u korelaciji s rizicima u IT sektoru. Kako ih izbjeći?". Treći panel nosi naziv "Kompetencije i znanja potrebna za digitalnu i energetsku suverenost i upravljanje rizicima. Uloga STEM kadrova u društvu znanja i pametnih algoritama". Čitav program pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moderatori su Tomislav Makar, voditelj Foruma ITC-društvo i Mislav Vušković iz Instituta za europske i globalizacijske studije.

Sudionicima Foruma u uvodu će se obratiti prof.dr.sc. Anđelko Milardović, utemeljitelj Foruma ICT-društvo i direktor Instituta za europske i globalizacijske studije, Marko Rakar (Mračni blog) te Lucijan Carić, stručnjak za informacijsku sigurnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo