ZAKOMPLIRICAO SI ŽIVOT / Sava pao na tajanstvenu plavušu!

Image

Glavni lik i nositelj serije "Budva na pjeni od mora", Savo Bačić, u rodnom selu na Durmitoru nije pronašao samo mir i odmor. Njegovo ionako slabo srce zatitralo je čim je ugledao tajanstvenu ženu plave kose, zbog koje je načas zaboravio na svoju suprugu Nađu, ali i zanosnu ljubavnicu Linu…

22.10.2012.
13:06
VOYO logo

Otkad se vratio u rodni kraj, Sava je postao glavna tema u durmitorskoj kavani, a mještani različito razmišljaju o njegovom dolasku. No, Savu ne zanimaju susjedi, već tajanstvena Katarina koja je na Durmitor došla proučavati rijetko bilje za svoj doktorat.

Njih dvoje će provoditi mnogo vremena zajedno, a jedno drugom će ispričati svoje životne priče. Malo po malo, Sava će zbog Katarine početi drugačije shvaćati okolinu koja ga okružuje i vodit će unutarnju bitku sa samim sobom, sa svojom savješću, dok će njihovo prijateljstvo unijeti velike nemire u Savinim odnosima sa suprugom Nađom i ljubavnicom Linom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Beogradska glumica Bojana Maljević novo je ime na popisu glumaca u seriji "Budva na pjeni od mora". Prema riječima producenta i glavnog glumca Mime Karadžića, koji u seriji tumači lik kontroverznog biznismena Save Bačića, Bojana će glumiti lijepu, tajanstvenu Katarinu koja će unijeti velike promjene u seriji.

"Bojanina uloga je jako velika jer će upravo ona zakomplicirati život Savi Bačiću", izjavio je Mima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se Bojana Maljević snašla u ulozi nove Savine prijateljice, gledatelji će moći vidjeti već u novoj epizodi serije "Budva na pjeni od mora" koja će se emitirati u petak, 26. listopada u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo