ima viška vremena / Sam priznao priznao da je uhljeb, a sada je pokrenuo blog pod nazivom 'Uhljeblog'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iz MZOS-a su komentirali slučaj, rekavši kako ne podržavaju ljude koji primaju plaću za nerad, no navode i kako s Bonaccijem nisu htjeli potpisati sporazumni prekid ugovora

5.4.2018.
19:21
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši glasnogovornik Ministarstva obrazovanja i znanosti Duje Bonacci, koji je nedavno otvoreno priznao kako prima plaću od gotovo 11.000 kn bruto, a ne radi ništa jer je u sukobu s ministricom, pokrenuo je na Facebooku blog kojeg je nazvao 'Uhljeblog'.

Navodi kako već ima niz spremnih tekstova, od kojih će se jedan baviti apsurdima potpisa i parafa koji produljuju rokove za dokumente do besvijesti, kao i istinu o tome koliko nekoj odluci treba da dođe od jedne do druge prostorije, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz MZOS-a su komentirali slučaj, rekavši kako ne podržavaju ljude koji primaju plaću za nerad, no navode i kako s Bonaccijem nisu htjeli potpisati sporazumni prekid ugovora.

"U njegovu radu kao voditelja Nacionalne jedinice Eurydice su uočene brojne nepravilnosti. Dokumentacija je proslijeđena DORH-u. Sporazumni raskid ugovora ne može biti opravdan. Gospodin Bonacci u svakom trenutku može tražiti jednostrani ugovor o radu, a Ministarstvo će protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje postupka zbog teške povrede službene dužnosti", poručuju iz Ministarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bonucci je njihove optužbe odbacio, stoga se čeka konačna odluka DORH-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike