GORI VATRA ZELENA / RTL-ov voditelj zapalio studio!

Image
Foto: RTL

Nove epizode „Galilea“ donose i nove izazove pred Ninu Štambuka koji je ususret temi o spektakularnim i bombastičnim pokusima napravio eksperiment u studiju „Galilea“ – zapalivši zelenu vatricu.

24.1.2012.
14:06
RTL
VOYO logo

Subotnju epizodu „Galilea“ otvaramo pričom o jednom od najluksuznijih hotela na svijetu. Dubai, prijestolnica Ujedinjenih Arapskih Emirata, slovi kao najbrže rastući i najbogatiji grad na svijetu. Saznajte kako izgleda predvorje Grand Hayat hotela, koje je koštalo više od prosječne hrvatske kuće i kako je to kad 24 sata na dan osoblje ugađa svakoj vašoj želji.

Kod nekih je ljudi strah od bakterija posebno izražen, a gripa dokazuje kako se virusi i bakterije mogu brzo prenijeti. Prilog o bakterijama otkriva koliko su zapravo klice opasne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamislite kako bi bilo imati pingvine za prve susjede ili, pak, živjeti u naselju duboko pod zemljom. Drugi dio priloga o najčudnijim svjetskim selima donosi još nekolicinu priča o nešto neobičnijim mjestima za život.

Mnogi od nas s ljetovanja kao uspomenu ponesu školjke čiji ih šum i kod kuće podsjeća na zvuk mora. Nekakav šum se stvarno čuje, no, što je to doista? Druga tema nedjeljnog izdanja su – svjedoci. Njihove izjave mogu biti presudne, oni mogu reći kako je došlo do nesreće ili kako je izgledao počinitelj. No je li ono što izjave uvijek točno? Poredani osumnjičenici u studiju „Galilea“ uvertira su za prilog o osumnjičenicima koji će odgovoriti na mnoga pitanja.

Zamijenivši kemijski laboratorij šljunčarom i velikim zrakoplovnim poligonom, ekipa "Galilea" pokazat će kako se rade bombastični i spektakularni pokusi. Tako je i Nino Štambuk napravio eksperiment u studiju „Galilea“ i zapalio zelenu vatricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zapadnoj obali Australije nalazi se država, točnije, Kneževina Hutt River. Osnivač i vrhovni poglavar je 84-godišnji Leonard Casley ili, kako ga posljednjih 39 godina svi znaju – princ Leonard. Nakon što mu je pšenična kvota ugrozila egzistenciju, farmer se svim legalnim i dozvoljenim trikovima bori za priznanje svoje mini zemlje.

„Galileo“ donosi nove neobične priče i otkriva velike svjetske mitove. Pogledajte nove epizode Galilea na RTL Televiziji u subotu i nedjelju u 19:05 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo