TESTIRANJE MITOVA / RTL-ov voditelj razbijao čaše pjevanjem!

Image
Foto: RTL

I ovog vikenda je zabavno-obrazovna emisija Galileo pred svog voditelja Ninu Štambuka stavila nov izazov – može li se glasnim pjevanjem razbiti čaša?

29.11.2011.
13:52
RTL
VOYO logo

Nakon što se napokon suočio sa svojom fobijom od zmija, a prošli vikend testirao Murphyjev zakon, Nino Štambuk će u nedjeljnoj epizodi Galilea otkriti može li se glasnim pjevanjem razbiti čaša.

Ninu nije trebalo puno nagovarati, odmah je uzeo stvari, odnosno čašu, u svoje ruke i zapjevao. No je li se čaša razbila i što je sve potrebno da se to dogodi, otkrit će vam nedjeljno izdanje Galilea.

Osim ove zanimljive teme, Galileo će se ovu subotu  u 19:10 sati 'pozabaviti' Michelinovom zvjezdicom i mitovima po kojima su si kuhari oduzimali živote zbog loših ocjena te pokušavali na razne načine podmititi inspektore, također doznajemo jesmo li doista teži 500 grama ako u sebe unesemo hranu tešku 500 grama i kako možemo prevariti svoja osjetila.

Nedjeljno izdanje u 19:20 sati otkrit će najveće neuspjehe tehnike, odnosno genijalne izume koji nikada nisu krenuli u serijsku proizvodnju i možemo li se sami poškakljati, ali i odgovor na pitanje zašto smo uopće škakljivi?

Galileo je savršen uvod u večernji vikend program RTL Televizije. U subotu, 03.12. opustite se uz Galileo u 19:10 sati jer nakon toga slijedi animirani film Čimpanze u svemiru i obiteljska komedija Policajac iz vrtića.

U nedjelju, 04.12. u 19:20 sati, Galileo će biti tek uvertira informativnoj emisiji Noć odluke kada će RTL Televizija prva u vaše domove donijeti rezultate glasanja s parlamentarnih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo