prviji od drugih / Prijelomi noge, iskočeno koljeno, neki čekali i pet sati u Traumu. Fuchs? Ni minute: 'Imao je i odred za doček'

Image
Foto: Neva Zganec, PIXSELL / Shutterstock, ilustracija

Iz Ministarstva obrazovanja nisu htjeli komentirati upite vezano uz ovaj slučaj, no istaknuli su da Fuch nema većih zdravstvenih problema koji bi utjecali na obavljanje njegove ministarstve uloge

17.7.2023.
18:29
Neva Zganec, PIXSELL / Shutterstock, ilustracija
VOYO logo

Dok su drugi pacijenti satima čekali da bi došli na red za pregled, ministar obrazovanja Radovan Fuchs nije čekao ni minutu. Tvrde bar tako pacijenti koji su ove subote bili u zagrebačkoj Traumatološkoj bolnici, piše Večernji list.

Neki od njih su zajedno sa svojim pratnjama na hitnom prijemu čekali i po pet sati. Jedni su stigli s prijelomom noge, "iskočenim" koljenom, a kad bi sestru pitali kad će doći na red, dobili su odgovor da ima drugih koji i duže čekaju. Takva situacija nije bila s ministrom koji je, prema navodima pacijenata, imao "odred za doček" te na svoj pregled nije morao čekati ni minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepričavaju da ga je na ulazu dočekao zaštitar te mu omogućio da se parkira odmah u krugu bolnice i odveo ga na mjesto gdje se obavlja rendgen.

Image
PREKRASNE VIJESTI /

Pojavila se nada za Milevu: Teško bolesna majka dobit će državljanstvo koje bi joj moglo spasiti život

Image
PREKRASNE VIJESTI /

Pojavila se nada za Milevu: Teško bolesna majka dobit će državljanstvo koje bi joj moglo spasiti život

Pacijenti tvrde da je ministar nakon slikanja samo ušao u ambulantu pored ostalih ljudi koji su u tom trenu bili u čekaonici, a tamo se zadržao svega desetak minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sestra tada trčećim korakom nosi dvije kave, a deset minuta kasnije doktor i Fuchs izlaze nasmijani, nabacuju floskule i razdvajaju se svatko svojim putem. Sve skupa ni 20-ak minuta za slikanje, pregled i parkiranje uz doček zaštitara koji je spustio lanac s ulaza u bolnicu, mislim da bi svi poželjeli takvo zdravstvo", poručio je jedan čitatelj za Večernji list.

Je li njegov odlazak u bolnicu bio hitan slučaj nisu htjeli komentirati iz Ministarstva obrazovanja. "Ne možemo odgovoriti na vaše upite jer se radi o pitanjima vezanima uz zdravstveno stanje koja spadaju u osobno područje", kratko su samo odgovorili. Ipak, istaknuli su da ministar nema većih zdravstvenih problema koji bi utjecali na obavljanje njegove ministarstve uloge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz KBC-a Sestre Milosrdnice potvrdili su da je ministar bio na pregledu te da je liječnik procijenio da bi njegov pregled trebalo obaviti u hitnom postupku. Nakon pregleda ustanovljeno je da nije imao većih zdravstvenih problema.

POGLEDAJTE VIDEO: Medicinske sestre Esada i Valentina su iz Slavonije preselile u Istru. Uz posao dobile i plaćeni smještaj na moru

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo