POZNATA UREDNICA POLICIJI PRIJAVILA GNJUSNE PORUKE: / 'Ako ne smijete prijetiti Plenkoviću, onda valjda ne smijete ni novinarima'

Image
Foto: PIXSELL

Nataša Božić je putem društvenih mreža dobila mnoštvo primitivnih poruka.

10.12.2017.
16:26
PIXSELL
VOYO logo

Urednica i voditeljica N1 televizije NatašaBožić otkrila je danas putem Twittera da je dobila prijetnje smrću. Grozne poruke koje je i objavila na svom profilu prijavila je policiji.

Iako Božić nije otkrila što je to izazvalo takve primitivne reakcije, pretpostavljamo da je riječ o razgovoru o presudi šestorici čelnica Herceg-Bosne u njezinoj emisiji Točka na tjedan. Naime, novinarke MladenkaŠarić iz Večernjeg lista i IvankaToma iz Jutarnjeg lista složile su se da osuđenim generalima treba oduzeti odličja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, na Dan ljudskih prava prijetnja odsijecanjem glave jer sam u Točki na tjedan postavila novinarsko pitanje. Prijavljeno MUP-u! Ako se ne može prijetiti Plenkoviću, a onda valjda ne može ni novinarima", napisala je Božić na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana još je jedna novinarka bila meta ozbiljnih prijetnji. Riječ je o MajiSever koja je grozne poruke dobila nakon vrlo dobronamejrnog i pozitivnog priloga o Nigerijcu koji je u Hrvatsku došao kao izbjeglica te je sada uspio pokrenuti vlastiti biznis.

I Sever je prijetnju prijavila policiji, a danas je među prvima pružila podršku kolegici Nataši Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo