PERNAR IZBAČEN IZ SABORNICE: / 'To je sramota i totalitarizam, Reiner se ulizuje Plenkoviću i štiti HDZ'

Image

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar danas je izbačen iz sabornice jer je u svojim javljanjima za riječ neprestano skakao s teme na temu, javlja 24sata.

18.1.2017.
16:31
VOYO logo

Kako se nije držao teme, Pernara je potpredsjednik Sabora Željko Reiner najprije opomenuo. Pernar je pričao o lažnoj demokraciji i referemdumu o ulasku u EU, a Reiner mu je rekao da referendum koji se održao prije dvije godine nije tema saborske rasprave. Nakon opomene mu je Pernar nezadovoljno uzvratio da mu oduzima riječ, rekavši da je to 'ta HDZ-ovska politika'.

Izašao sa smiješkom

Nakon još nekoliko opomena, Reiner je konačno odlučio Pernara izbaciti iz sabornice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve za vas, gospodine', odgovorio mu je Pernar i sa smiješkom izašao van, no ubrzo se vratio i nazvao cijelu situaciju 'sramotom i totalitarizmom'.

Image
Image

Reiner mu je uskratio dvije minute za repliku i onda ga još i izbacio, kaže Pernar, a sve je, smatra Pernar, napravio s ciljem da se ulizuje premijeru Plenkoviću i zaštiti HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu se, već tradicionalno, oglasio na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'HDZ je odlučio pobijediti u debati na način da me izbacio iz Sabornice. To su te europske vrijednosti za koje se gospodin Plenković zalaže. #SlobodaGovora', napisao je Pernar na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u žestoku je raspravu u Saboru danas ušao i premijer Plenković, sa zastupnicima Branimirom Bunjcem i Ivanom Pernarom.

PLENKOVIĆ IZGUBIO ŽIVCE U SABORU: ‘E, nećete! Neće proći! Javnost mora shvatiti da vi ne znate što govorite…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo