najveći ulični festival / Organizator Cest is d'best za RTL rekao što posjetitelji mogu očekivati: 'Bit će puno smijeha, pjesme i plesa'

Organizirane su plesne večeri i koncerti, večeras svira Detour

18.8.2022.
20:20
VOYO logo

Počeo je Cest is the best - najstariji i najveći ulični festival u Zagrebu. Povodom otvaranje održana je 16. po redu tradicionalna Utrka Smetlara u trokolicama – oko Manduševca.
Prvi puta su se u utrku uključile i dvije djelatnice čistoće, a natjecatelje je bodrila skupina mladih turista iz Belgije. Na Zrinjevcu, također u sklopu festivala, najmlađi na radionici
crtanja imali su priliku oslikati svoja lica.

"Odlično, odlično. Mi smo malo šetali pa smo zastali tu da vidimo. To je utrka zagrebačke čistoće. Imat ćemo najčišći grad u europi, bit će to Zagreb", rekla je Danica iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zgodno je ovo za vidjeti u svakom slučaju. Baš da dam podršku. Ovo je u svakom slučaju dobro i ekološki zdravo. Voze na kak bi mi rekli na žgance", kazao je Ivan iz Zagreba.

"Odlični su, pa eto imamo pobjednika svaka mu čast. Borio se časno", rekla je Martina Kovačević, sudionica u utrci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi nastup i odmah pobjeda. Nije teško voziti kolica'', komentirao je Valentino Đurđević, pobjednik utrke.

Organizator festivala ispričao je kakva atmosferu posjetitelji mogu očekivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Glazbeni spektakl /

Peto izdanje KalaKula Festivala: Evo koji domaći glazbenici su 'zapalili' pozornicu

Image
Glazbeni spektakl /

Peto izdanje KalaKula Festivala: Evo koji domaći glazbenici su 'zapalili' pozornicu

''Teško je ispričati što smo sve pripremili.Cijeli program može se pronači na web stranici i na Facebook stranici'', kazao je organizator festivala Cest is d'Best Zlatan Jaganjac.

''No nikako se ne smije propustiti atmosfera koja vlada na Cest is d'Best. Počelo je danas, trajat će do nedjelje. Bit će puno smijeha, pjesme i plesa. Svega onog što nas svakodnevno treba. Imat ćemo preko 15 preformera iz isto toliko zemalja svijeta'', izjavio je Jagnjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizirane su plesne večeri i koncerti. Večeras svira Detour.

''Uz već nekoliko poznatih ulica i trgova u samom centru grada, imamo po prvi puta i Staru Vlašku. Od nedavno je to pješačka zona, pa smo se potrudili tu ponuditi likovni, glazbeni i preformerski program. A ako trebate poljubac dođite na Cvjetni trg, dobit ćete poljubac. Ako želite da vam se netko upucava i to ćete si tamo priuštiti'',
kazao je Jagnjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo