Veliki valovi na obalu izbacivali 20 kg teško kamenje, potopljene brodice

U udaru valova visokih do dva metra i zbog jakog juga, dvije manje brodice su potopljene, a nekoliko ih je oštećeno u utorak u hvarskoj luci, potvrdili su u hvarskoj Lučkoj upravi.

19.11.2013.
20:26
VOYO logo

Valovi su iz mora na gradski trg u Hvaru izbacivali kamenje od 10 do 20 kilograma, doznaje se u hvarskoj Lučkoj upravi.

Izdano je upozorenje da se s malim brodicama uopće ne isplovljava, nego da ih se dobro priveže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog olujnog nevremena u prekidu su trajektne linije: Sućuraj - Drvenik i Sumartin - Makarska, katamaranske linije: Ubli - Vela Luka - Hvar - Split, Korčula - Hvar - Split, Split - Bol - Jelsa, Novalja - Rab - Rijeka, Mali Lošinj - Cres - Rijeka i brodska Mali Lošinj - Srakane Vele - Unije - Susak - Mali Lošinj.

Nevrijeme će prestati u srijedu navečer

Nevrijeme u kojem će puhati jugozapadni vjetar trajat će sve do srijede navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ciklona će donijeti obilnu kišu na Jadranu, ponegdje i više od 100 litara po kvadratnom metru, a puhat će orkansko jugo, jačine i preko 120 km/h.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo