SINDIKAT VOZAČA I PROMETNIH RADNIKA / Obustavlja se promet ZET-a na Črnomercu! Nakon sve brutalnijih napada: 'Ovo je kap koja je prelila čašu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Molimo građane za razumijevanje i potporu u zaustavljanju huligana i da zajedničkim naporima vratimo sigurnost kako u prometu tako i u Gradu Zagrebu", rekli su iz ZET-a, a u navedenoj aktivnosti sudjeluje i Udruga branitelja ZET-a

6.12.2023.
10:45
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon sve učestalijih i brutalnijih napada na vozače i kontrolore, te drugo prometno osoblje, a u cilju poboljšanja sigurnosti na radnom mjestu vozača, Sindikat vozača i prometnih radnika ZET Zagreb donio je odluku zaustavljanja prometa na okretištu Črnomerec 7. prosinca 2023. u vremenu od 12:00 do 12:30.

Na svojoj Facebook stranici objavili su detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Zagrebačka policija uhitila je dvojicu mlađih muškaraca koji su utorak napali i ozlijedili vozača autobusa ZET-a te otpremnika ZET-a na terminalu Črnomerec, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Zagrebačkog električnog tramvaja (ZET).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fizički napad na djelatnike ZET-a na Črnomercu dogodio se oko 11 sati. U priopćenju navode kako su mlađi muškarci iz još nepoznatih razloga, radnike ZET-a napali s leđa, nakon što su pregledavali autobus linije 172, na koji je tijekom vožnje netko bacio kamen i razbio bočno staklo.

Vozaču autobusa napadači su slomili prst i odvezen je u bolnicu, dok je otpremnik lakše ozlijeđen, ističu iz ZET-a. Napadači su uhvaćeni zahvaljujući brzoj reakciji policije koji su u tom trenutku stigli na terminal Črnomerec kako bi obavili očevid zbog razbijenog stakla na autobusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Skandal i nasilje u tramvaju broj 5. Snimka ZET-ovke koja je ošamarila mladića šokirala javnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo