nisu ogranak Pink Panthera / Novi detalji akcije u Sigetu: Uhićeni su državljani Srbije, Crne Gore i BiH

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Hrvatska policija, u suradnji s MUP Srbije, Austrije i Nemačke, spriječila je 'pljačku stoljeća' koju su planirala tri Srbina, dva državljanina BiH i jedan Crnogorac

4.6.2015.
17:12
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Srbijanske Novosti objavile su imena trojice srpskih državljana koji su uhapšeni u zagrebačkom naselju Siget prije par dana te tvrde da je plan uhapšenih bila velika pljačka banka u Zagrebu. Riječ je o srpskim državljanima Saša Antonić, Aleksandar Tasić i Dejan Kostić.

Image
policija izložila 'plijen' /

Pao ogranak 'Pink Panthera': kriminalci planirali pljačkati odjeveni u policajce

Image
policija izložila 'plijen' /

Pao ogranak 'Pink Panthera': kriminalci planirali pljačkati odjeveni u policajce

Hrvatska policija, u suradnji s MUP Srbije, Austrije i Nemačke, spriječila je 'pljačku stoljeća' koju su planirala tri Srbina, dva državljanina BiH i jedan Crnogorac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se kalkuliralo da se radi o balkanskom ogranku grupe Pink Panther, policija je to demantirala, a kriminalci su uhićeni u zagrebačkom naselju Siget.

Akcija je započela u utorak ujutro kad su policijski istražitelji uz potporu specijalaca s dugim cijevima krenuli u uhićenja osumnjičenika i pretrage garaža u kojima su navodno skrivali ubojiti razbojnički alat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plan pripadnika ove bande policija je osujetila zahvaljujući praćenju njihove komunikacije. Po pisanju medija riječ je o članovima ogranka skupine Pink Panther.

U pretragama stanova i garaža u Sigetu pronađene su bombe, dinamit i oružje te tri automobila kojima su planirali pljačke i bijeg. Novozagrebačko naslje Siget jučer je neko vrijeme bilo blokirano. Iako se tada pretpostavljalo da je akcija usmjerena na preprodavače droge, pokazalo se da je riječ o razbojničkoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija na današnjoj konferenciji za medije nije otkrila porijeklo oružja koje je zaplijenjeno niti kaznene dosjee uhićenih, a nisu mogli potvrditi ni jesu li uhićeni planirali pljačku banke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo