NJONJO OBIČNO UNAPRIJED PREPOZNAJE OTPISANE: / Izjavom je dao naslutiti - nekoma se klima stolica

Image
Foto: Pixsell

Predsjednik Sabora jasno je rekao kako će, ako se pokažu bilo kakve nepravilnosti, oni koji su za to krivi i odgovarati.

10.2.2018.
12:38
Pixsell
VOYO logo

Nakon što su u javnost procurile basnoslovne plaće koje dobivaju savjetnici u izvanrednoj upravi, kao i da je tvrtka Alix Partner slopila ugovor s tvrtkom u kojoj je radio i izvanredni povjerenik u Agrokoru Ante Ramljak, reagirao je Gordan Jandroković.

DALIĆ NA VRUĆOJ STOLICI: Procurile basnoslovne cifre, evo što kaže o plaćama Ramljakovih savjetnika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam vidio da je angažirana i tvrtka u kojoj je nekad radio povjerenik Ramljak, taj podatak mi je iznenađujuć i nije mi simpatičan", rekao je tom prilikom.

PRITISAK IZ VLADE: Nakon Jandrokovićevih kritika održan sastanak Ramljaka i Dalić, što će se dogoditi s povjerenikom za Agrokor?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog pritisaka, premijer je kasnije zatražio od izvanrednog povjerenika Agrokora, Ante Ramljaka, detaljne analize troškova vezane uz podizvođače koje je angažirao savjetnik za restrukturiranje američki AlixPartners.

'Tko je odgovoran - odgovarat će'

U petak navečer Jandroković, koji nepogrešivo zna prepoznati otpisane političare, ponovno je rekao kako eventualne nepravilnosti neće proći nekažnjeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
KOJA JE NJEGOVA TAJNA? /

Neuništivi 'Njonjo' nadživio Sanadera, Kosor i Karamarka pa iskamčio vrlo važnu fotelju

Image
KOJA JE NJEGOVA TAJNA? /

Neuništivi 'Njonjo' nadživio Sanadera, Kosor i Karamarka pa iskamčio vrlo važnu fotelju

‘’U tijeku je sada analiza, da vidimo što se točno dogodilo. I nadam se da ta analiza neće pokazati nešto negativno. Jer ako pokaže nešto negativno, onda će oni koji su za to odgovorni morati i odgovarati! I Hrvatska demokratska zajednica neće dozvoliti da zbog bilo koga tko je eventualno nešto krivo radio, plati političku cijenu! To vam jamčim", izjavio je u petak navečer u Šibeniku predsjednik Sabora Gordan Jandroković gdje je bio na obilježavanju 28. obljetnice utemeljenja HDZ-a Šibensko-kninske županije i grada Šibenika. prenosi Dnevnik.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo