Zahuktava se u 'Tajnama' / Nikola odvodi Brigitu u zatvor!

Image
Foto: RTL

Nikola uhiti Brigitu i vodi je u zatvor, ali ona odbija bilo što priznati. Dok je s Anom, on poklekne pod naletom strasti i pitanje je hoće li Marina shvatiti što se između njih dvoje dogodilo!

30.4.2014.
11:38
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi 'Tajni', Nikola uhiti Brigitu koja još jednom pokuša poljuljati Barbaru, no Barbara ostaje pri svom. Nikola je vodi u zatvor, ali Brigita, bez obzira na to, odbija bilo što priznati.

Image
Foto: RTL

Nešto kasnije, kada se nađe s Anom, Nikola popusti pod naletom strasti i s njom vodi ljubav. Hoće li Marina, kada se vidi s Nikolom, shvatiti što se dogodilo između njega i Ane?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Marina je zahvalna Barbari na svjedočenju protiv Brigite, ali je istovremeno muči  je li možda pogriješila kada je prekinula s Nikolom. Kada Barbara shvati što Marinu muči, počinje je bodriti da još jednom ode razgovarati s Nikolom.

U međuvremenu Filip shvaća da više ne može razgovarati s majkom, dok je ona, pak, razočarana jer shvaća da je Filip i nakon prijave ostao pohlepan. Višnja odlazi do Mire i napada ga, a kada Miro shvati koliko je Višnja osamljena, poziva Jerka u pomoć. Što će Miro tražiti od Jerka i hoće li on pristati na Mirovu molbu, ne propustite pogledati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo