pokušaj izbjegavanja kazne / Mladi Zagrepčanin skrivio nesreću pa lažno prijavio krađu automobila

Image

Kako ne bi odgovarao za prometnu nesreću s materijalnom štetom koju je počinio u novogodišnjoj noći, mladić je lažno prijavio da mu je prije nesreće automobil ukraden

9.1.2017.
13:59
VOYO logo

Kako ne bi odgovarao za prometnu nesreću s materijalnom štetom koju je počinio u novogodišnjoj noći, nakon čega je lažno prijavio da mu je prije nesreće automobil ukraden, mladić iz Zagreba će odgovarati i za izazivanje nesreće te lažno prijavljivanje kaznenog djela i ovjeravanje neistinitog sadržaja, izvjestila je u ponedjeljak PU ličko-senjska.

Prema priopćenju PU,  24-godišnji Zagrepčanin se sumnjiči da je 1. siječnja 2017. godine u Otočcu upravljao automobilom u alkoholiziranom stanju (1,38 g/kg) i udario u betonsku ogradu. Nakon toga je  tamošnjoj policijskoj postaji lažno prijavio da mu je prije prometne nesreće automobil otuđen i u vezi s time je toj policijskoj postaji podnio kaznenu prijavu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Kako  je navela Policijska uprava, time je nadležno tijelo doveo u zabludu, ali je uslijedilo kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo osnovanom sumnje da je Zagrepčanin počinio prometnu nesreću  i kaznena djela lažnog prijavljivanja kaznenog djela i ovjeravanje neistinitog sadržaja, te slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo