PRIČE S DALEKOG ISTOKA / Mislili ste da znate sve? E ne znate!

Image
Foto: RTL

Ekipa Galilea nije se opustila čak niti u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika. Marljivo su radili i snimali kako bi vjernim gledateljima odgovorili na najčudnija pitanja već ovu subotu, 21.01. u 19:05 sati!

17.1.2012.
10:15
RTL
VOYO logo

Pred voditeljem Galilea, Ninom Štambukom, ponovno se našao izazov zbog kojega nije smio pojesti previše sarme i božićnih kolača.

Nove epizode Galilea otkrit će kako radi najveći kineski restoran na svijetu, što je zapravo muškatni oraščić i što sve mislimo da znamo o alkoholu. Vodi vas i u posjet najvećem tradicionalnom kineskom restoranu na svijetu u kojem jedno jelo možete platiti i do nekoliko tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tragu muškatnog oraščića Galileo je otputovao sve do Indonezije kako bi otkrio ima li on doista opojno djelovanje? Nakon putovanja na Daleki istok razjašnjava najraširenije mitove o alkoholu, npr. hoćemo li se uistinu manje napiti ako jedemo dok pijemo?

Također doznajemo šume li doista morske školjke, koji su najekstremniji kemijski elementi, a upoznajemo i Hutt River, državicu koja dijeli kontinent s Australijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon iskustva sa zmijom, zapaljenog dinamita, pjevanja u čašu i testiranja Murphyjevog zakona, ovog puta Nino se morao popeti na skelu visoku 3 metra i spustiti s nje pomoću sigurnosnog užeta. Mislite da je jednostavno biti visinski radnik?

O svemu ovome saznajte u novim epizodama Galilea već ovu subotu,  21.01. u 19:05 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo