MILANOVIĆ ŽESTOKO PO KARAMARKU: / "Znamo tko će biti agent stranih banaka - Karamarko"

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što je potpisan koalicijski ugovor SDP-a i partnera, premijer Zoran Milanović u razgovoru za HRT se žestoko obrušio na predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka.

8.9.2015.
19:14
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Podsjetimo, nakon što je Milanović Karamarku poručio da "izađe iz mišje rupe" i odazove se na sučeljavanje, Karamarko mu je odgovorio da mu priprema konačni poraz. "Znate, vodite 20:0 (a basket se igra do 21) i onda se javi neki pametnjaković koji misli da ima najveće mišiće na svijetu i kaže - dosta, sad nećemo više ovako, pobjednik je onaj tko prvi zabije koš. Ne, Milanoviću, zabio sam ti već 20 koševa, zabit ću i ovaj 21. - a ja ću odlučiti kad i na koji način", izjavio je Karamarko. Dodao je da nema ni volje ni vremena za sučeljavanje.

Image
MILANOVIĆ PROZVAO KARAMARKA: /

"Vrijeme je da izađe iz mišje rupe u koju se sakrio i bori se"

Image
MILANOVIĆ PROZVAO KARAMARKA: /

"Vrijeme je da izađe iz mišje rupe u koju se sakrio i bori se"

"Politička kukavica"

Na Karamarkovu poruku da mu je zabio 20 koševa, premijer Milanović je rekao da je predsjednik HDZ-a stariji od njega i da nije primijetio da je neki sportaš osim što je po političkoj liniji bio u Upravnim vijećima tamo gdje se dijeli javni novac u košarkaškim klubovima. Na Karamarkovu reakciju na njegovo citiranje pjesme grupe Haustor "izađi i bori se", kada je predsjednik HDZ-a rekao između ostalog da je spreman i na ulični obračun s premijerom, Milanović je kazao da ne zna što da mu odgovori, odnosno da su to "neke duboke frustracije". Rekao je i da njegovo citiranje pjesme Haustora nije govor ulice, kako je to rekao Karamarko, već normalna politička poruka "jednoj političkoj kukavici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da nakon osam godina ljudi jako dobro znaju tko sam ja, a tko je Tomislav Karamarko. On je danas u Saboru objašnjavao zašto se protivi rješenju za problem švicarskog franka koji predlaže Vlada, a do kojeg je došlo zbog nerada vlade u kojoj su sjedili Karamarko, Šuker, Mlakar, Jandroković i Milošević. Mi to radimo radi građana, a sada znamo tko će biti agent banaka u Hrvatskoj kad se budu žalile na to rješenje, a one neće žaliti novca da se žale - Tomislav Karamarko," kazao je Milanović.

Na pitanje o imenu koalicije Milanović je između ostaloga rekao da drži narcisoidnim da koalicije same sebi daju imena. Zbog toga je rekao bi se SDP-ova mogla zvati "Hrvatska raste" jer je to bit priče, a komentirao je i priču oko "Domovinske koalicije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domovinska koalicija je bila moja reakcija na uporna pitanja kako ćete nazvati koaliciju. Kad vidim da se netko ima obraza nazvati domoljubna koalicija, kao da smo mi svi ostali strani agenti, onda ćemo se mi zvati, ali to je bio više vic, domovinska koalicija jer smo za domovinu, Hrvatsku", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo