SRETAN KRAJ / Marli se vraća kući: Izgubljeni pas pronađen nakon dva mjeseca

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Nakon što je policija locirala muškarca oduzela mu je psa, a vlasnici su odmah krenuli iz Pule u Slavonski Brod

Katarina Plantak

Katarina Plantak

Nesuđena veterinarka, rođena novinarka, za svaki slučaj buduća ekonomistica

23.2.2024.
15:42
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Marli, mali pas koji je nestao u Puli tijekom održavanja programa Adventa pronađen je i vraća se kući. Neutješni vlasnici dva su mjeseca na razne načine pokušavali pronaći svog razigranog Jack Russell-a, a sada je potraga konačno urodila plodom.

Pas je pronađen u Slavonskom Brodu nakon što je muškarac došao u jednu veterinarsku ambulantu i tražio da se čip prebaci na njegovo ime. Veterinarka mu je rekla da to ne može napraviti bez pristanka vlasnika. Veterinarka je očitala čip i kontaktirala vlasnicu, a kad je telefonirala s njom muškarac je uzeo psa i odnio ga u auto pod izlikom da se pas boji ambulante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
sretan kraj potrage /

Matovilka se vraća kući: pas koji je nestao u Njemačkoj pronađen u Švicarskoj!

Image
sretan kraj potrage /

Matovilka se vraća kući: pas koji je nestao u Njemačkoj pronađen u Švicarskoj!

"Veterinarka je muškarcu na telefon dala vlasnicu psa Barbaru. Ona mu je rekla da joj vrati psa, na što joj je on odgovorio da će psu pružiti ljubav i da mu ona dopusti da ga prepiše na sebe. Na to mu je vlasnica rekla da je pas ukraden, a ne izgubljen. Poklopio je slušalicu i izjurio iz Veterinarske stanice. Veterinarka je pozvala policiju, koja je napravila zapisnik, a u međuvremenu je djevojka koja je bila u čekaonici zapisala broj njegovih registarskih tablica. Barbara je otišla u Policijsku postaju Pula, zapisnici su napravljeni u oba grada te ga je policija jučer pronašla", objasnila je prijateljica vlasnice Barbara Fornažer za Glas Istre.

Nakon što je policija locirala muškarca oduzela mu je psa, a vlasnici su odmah krenuli iz Pule u Slavonski Brod. Vlasnica je Marlija preuzela jutros te je on u dobrom stanju, udebljao se par kila i jako se razveselio susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Od slatkih njuški do vodiča: treninzi kreću odmalena, a ključ su socijalizatori. 'Lijepo je kad tvoj pas može pomoći'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike