MALA DRAMA U ZAGREBAČKOJ SKUPŠTINI: / Aktivistice bacale letke, sve palo na HDZ-ovku; 'Neka dame sada razmisle'

Image
Foto: Pixsell

Aktivistice inicijative 'Samoborček' bacale su letke s galerije

30.10.2018.
12:23
Pixsell
VOYO logo

Građani iz inicijative "Samoborček" zasuli su lecima zastupnike Skupštine Grada Zagreba kao upozorenje da su suprotno mišljenju zbora građana na Vijeću gradske četvrti Trešnjevka Sjever nastavili s radovima na trasi bivše pruge Zagreb - Samobor, javlja Tportal.

Građani su željeli da se zaustavi daljnja betonizacija Trešnjevke i očuvanju zelene i rekreativne zone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JAKO ŽIVOPISAN ZAGREBAČKI AKTUALAC: ‘Bandiću, koliko građane košta vaša kupovina zastupnika’

Većina letaka pala na HDZ-ovku

Letke su bacile dvije aktivistice, ali ti se materijali neplanirano nisu razasuli pa je većina pala na zastupnicu HDZ-a Dubravku Brezak Stamać.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Skupštine Andrija Mikulić predsjednik rekao je kako će inzistirati da se utvrdi čiji je ovo bio propust i da zbog današnjeg događaja neće dopustiti da itko na sljedećoj sjednici sjedi na galeriji.

Cesta umjesto parka

"Neka ove dvije dame razmisle kakvu su štetu napravile onima koji su zaista htjeli biti prisutni i kako se raspravlja na skupštini Grada Zagreba", rekao je Mikulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani Trešnjevke željeli se da se neuređeni prostor trase nekadašnjeg Samoborčeka između Trakošćanske i Selske prenamjeni u zelenu površinu i uredi kao park. U suprotnosti je to s odlukom Grada Zagreba koji je tamo počeo graditi prometnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo