LOVRINOVIĆ NEĆE DIGNUTI RUKU ZA PRORAČUN: / 'Ne mogu vjerovati da bi netko želio onesposobiti DORH'

Image

Saborski zastupnik Mosta Ivan Lovrinović najavio je kako će biti suzdržan kada se u Saboru bude glasalo o proračunu u petak.

14.3.2016.
23:37
VOYO logo

"I dok se energija troši kako uštedjeti ili prebaciti koji milijun ja ću sutra govoriti o tome kako namaknuti milijarde kao pomoć u rješavanju problema javnih financija. Zato sam danas rekao da ću biti suzdržan glede proračuna jer ne znam hoće li Sabor, i Vlada imati volje i odlučnosti napraviti značajne zaokrete u poticanju reformi," napisao je Lovrinović na svojem Facebook profilu.

'Proračun nije reformski'

"Proračun koji je prezentiran nije reformski jer se reforme nemaju čime financirati. On nastoji svakome ugoditi pa makar bila i crkavica," dodao je Lovrinović u objavi zanimljivog naziva "Jadikovke oko proračuna ili ništa ne pitaj, samo digni ruku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GDJE SU REFORME? /

"Moglo bi biti veselo u Saboru, nećemo podržati proračun"

Image
GDJE SU REFORME? /

"Moglo bi biti veselo u Saboru, nećemo podržati proračun"

'Daje se za novorođenčad, oduzima djeci za prijevoz'

Dalje u svojoj objavi Lovrinović piše kako je neprihvatljivo obećavati 7500 kuna za novorođenčad što je bilo jedno od predizbornih obećanja Domoljubne koalicije,a s druge strane oduzimati za prijevoz djeci. " Ne može se majkama nuditi 7500 kuna za novorođenče a onda slati poruku da najveći dio njih neće moći putovati u školu."

'Ne smije se uzimati DORH-u'

"DORH-u ne samo da se ne smije uzeti već mu treba dati još 16 milijuna kuna. Ne mogu vjerovati da bi netko želio smanjenjem proračuna još više onesposobiti ovu prevažnu insituciju čiji je ravnatelj. g. Cvitan nedavno u saboru dramatično upozorio da nema osnovne uvjete rada."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitao građane za savjet

"Mogao bih još puno pisati, ali ću sutra u Saboru iznijeti ključne prijedloge i stavove o proračunu," napisao je Lovrinović koji je na kraju pitao za savjet građane kako da postupi i što da kaže.

"Obećao sam biti vaš glas u Saboru!" kaže Mostovac Lovrinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, kasno poslijepodne čelnik Mosta Božo Petrov rekao je kako će Most podržati proračun, no čini se da to nije konačan, ni jedinstven stav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo