KORONAVIRUS NA TURNIRU U ČOKOLINU: / Zaražen jedan od organizatora - prijetili su zbog pitanja o navodno pozitivnom igraču?

Image
Foto: Goran Mratinović/Dubrovački dnevnik

Nakon što se jučer pojavila informacija da je jedan igrač na turniru u Čokolinu zaražen, a turnir otkazan, danas se neslužbeno doznaje da je zaražen organizator

8.7.2020.
11:52
Goran Mratinović/Dubrovački dnevnik
VOYO logo

Jedan od organizatora turnira u Čokolinu je pozitivan na koronavirus, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik. Nakon jučerašnjih pisanja Dubrovačkog dnevnika o tome kako je nekoliko osoba koje su nazočile turniru kazalo kako je na jednoj utakmici igrao Covid pozitivan igrač koji nije znao kako je pozitivan i koji nije imao simptome, što su organizatori demantirali, turnir u Čokolinu je sinoć otkazan.

"Zbog nepovoljne epidemiološke situacije vezane uz Covid-19, Organizacijski odbor Malonogometnog turnira Čokolino 2020. odlučio je kako će se turnir odgoditi do daljnjega. Na prvom nam je mjestu zdravlje svih sudionika te ćemo se zajedno strpjeti za nova malonogometna uzbuđenja", napisali su sinoć na svojoj službenoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VEĆINA ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM UOPĆE NEMA NIKAKVE SIMPTOME: /

To ukazuje na važnost već poznatog problema

Image
VEĆINA ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM UOPĆE NEMA NIKAKVE SIMPTOME: /

To ukazuje na važnost već poznatog problema

Bio na svadbi u Zagrebu?

Podsjetimo, više neslužbenih izvora, u prvom redu osoba koje su bile na turniru, kazalo je za Dubrovački dnevnik kako je na turniru 30. lipnja igrao mladić koji je bio na spornoj svadbi u Zagrebu koja je upriličena 26. lipnja gdje se zarazio koronavirusom.

Prema njihovim riječima, mladić nije znao da je zaražen jer nije imao simptome, a ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo DNŽ Mato Lakić za Dubrovački dnevnik je potvrdio kako je nekoliko osoba koje se dovode u vezu sa svadbom u Zagrebu, ali i s turnirom, testirano potkraj prošlog tjedna te kako nisu imale simptome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Dubrovački dnevnik organizatori turnira su dva puta demantirali da su mladići igrali, pa čak i prijetili zbog postavljanja običnih pitanja na koja odgovore javnost ima pravo znati.

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo