KAJIN SKRIVIO PROMETNU PA DIVLJAO NA PARKIRALIŠTU: / Nekadašnji narodni tribun vozio je pijan

Image

U subotu u večernjim satima Damir Kajin sjeo je pijan za volan svojeg Nissana te pri izlasku s parkirališta udario u drugi automobil, neslužbeno doznaje Regional Express.

19.9.2016.
14:04
VOYO logo

Do prometne nezgode došlo je na parkiralištu u Riječkoj ulici u Buzetu, oko 20.50 sati. Kajin je izlazio s parkirnog mjesta na kojem je bio parkiran, bez da se prethodno uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike i imovinu, pri čemu je udario u parkirani automobil Honda, dubrovačke registarske oznake.

Pijan galamio na javnom mjestu

Nakon što je udario u tuđi automobil Kajin je urlao na parkiralištu te narušavao javni red i mir. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je kako je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,05 promila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv Kajina se pokreće prekršajni postupak.

Kajin je od 1995. izabran za saborskog zastupnika u pet mandata, a 2009. bio je kandidat IDS-a na predsjedničkim izborima. Nakon razlaza s IDS-om u svibnju 2014. osnovao je Istarske demokrate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo