JAVIO SE ČOVJEK KOJEG JE POLICIJA POKUPILA JER JE PLENKOVIĆA DOČEKAO S PROVOKATIVNIM NATPISOM: / Otkrio je motiv

Image
Foto: Screenshot: Vijesti.hr/Dnevnik.hr

Ivan Parlov je htio upozoriti na neodržana obećanja u Korčuli, a obrazložio je i natpis 'Ćaća'

29.7.2019.
20:21
Screenshot: Vijesti.hr/Dnevnik.hr
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković danas je posjetio otok Korčulu. Ondje je s ministrom prometa sudjelovao na potpisivanju ugovora o projektima za izgradnju luka na tom otoku. No, čim se sišao s policijskog glisera, pojavio se jedan čovjek, držeći visoko papir na kojem je pisalo "Ćaća". Policija je odmah reagirala i odvela ga iz luke, a on je zavapio: "Pustite me! Došao sam pozdraviti našeg ćaću. Živio ćaća!"

Nekoliko sati nakon toga pušten je iz pritvora uz optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira, a po izlasku je dao izjavu za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČIM JE KROČIO NA KORČULU ODMAH INCIDENT: /

Plenkovića dočekao s natpisom 'Ćaća' pa ga odmah uhitili

Image
ČIM JE KROČIO NA KORČULU ODMAH INCIDENT: /

Plenkovića dočekao s natpisom 'Ćaća' pa ga odmah uhitili

Asocijacija na Sanadera

"Moj jutrošnji motiv je da kažem općinarima da naprave ono što su obećali. Da urede obalu, šetnicu, nas 900 je potpisalo da se to uradi. Privatizira se plaža, a mi se nemamo gdje kupati", kazao je Ivan Parlov, čovjek koji je dočekao Plenkovića s natpisom.

Otkrio je i tajnu svoga natpisa: "To mi je palo na pamet. Znači ćaća, to je asocijacija na Sanadera, na nekakav kriminal. Pretpostavljam da se i ovdje građevinska mafija umiješala u to", rekao je Parlov i dodao kako je to bila poruka "i premijeru direktno i hrvatskoj vlasti i korčulanskoj vlasti koja je korumpirana. Ne znam koliko, to je moj osjećaj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korektna policija

Iako se u prvi trenutak čini kako je policija pregrubo reagirala, Parlov kaže kako je sve proteklo u najboljem redu: "Ma, ok. Policija je reagirala korektno. Ja sam došao tu iz kafića, napisao sam. Samo sam ga trebao pitati: ćaća, je li lipa riva. Ja sam očekivao da će njegovo osiguranje brže reagirati. Policija je postupila ok, nema se tu što reći. Da se on možda obratio, možda ne bi tako postupali. Nešto se treba učiniti po pitanju uređenja naše plaže."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo