PODBADANJA NA TWITTERU / HDZ je manjak uzbuđenja na vlastitim odlučio nadoknaditi intenzivnim praćenjem izbora u SDP-u

Image
Foto: Twitter

Na Twitteru su još jučer postavili anketu u kojoj pitaju svoje pratitelje hoće li na izborima pobijediti Zoran Milanović ili Zlatko Komadina

2.4.2016.
12:51
Twitter
VOYO logo

S obzirom da neće imati klasične unutarstranačke izbore jer je dosadašnji predsjednik Tomislav Karamarko jedini kandidat, HDZ-ovci su nedostatak neizvjeznosti i uzbuđenja odlučili nadoknaditi prilično intenzivnim praćenjem izbora za šefa SDP-a.

Na Twitteru su tako još jučer postavili anketu u kojoj pitaju svoje pratitelje hoće li na izborima pobijediti Zoran Milanović ili Zlatko Komadina, dok su jutros svojim najvećim rivalima poželjeli "mirne izbore i ugodan dan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo su HDZ-ovci objavili i nekoliko fotografija snimljenih ispred sjedišta SDP-a na Iblerovom trgu uz opasku da je ondje "mirno".

Podsjetimo, članovi SDP-a danas na biračkim mjestima u općinskim, gradskim i mjesnim organizacijama, biraju predsjednika stranke za iduće četverogodišnje razdoblje između dvojice kandidata, sadašnjeg predsjednika i bivšeg premijera Zorana Milanovića i potpredsjednika SDP-a i primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biračka mjesta otvorena su u 9 sati, glasati se može do 18 sati, a prve neslužbene rezultate Središnja izborna komisija stranke objavit će u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo