CURI NA SVE STRANE: / Još nisu našli gdje curi od ujutro, a već puknuo novi magistralni vrelovod; I zapad Zagreba bez tople vode

Image
Foto: pixsell /ilustracija

U HEP toplinarstvu mole za strpljenje i razumijevanje

7.9.2020.
13:03
pixsell /ilustracija
VOYO logo

Nakon što je HEP toplinarstvo obavijestilo u pucanju vrelovoda zbog kojeg je bez grijanja ostao istočni dio grada, popodne je pukla cijev koja je bez tople vode ostavila i mnoga naselja u zapadnom dijelu grada i to do sutra.

Image
OPET PUCA VRELOVODNA MREŽA U ZAGREBU: /

Od Dubrave do Novog Zagreba nema tople vode - još ne znaju ni gdje je puklo

Image
OPET PUCA VRELOVODNA MREŽA U ZAGREBU: /

Od Dubrave do Novog Zagreba nema tople vode - još ne znaju ni gdje je puklo

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog puknuća magistralnog vrelovoda u Klanjačkoj ulici, danas 7. rujna 2020., u 15 sati privremeno će biti obustavljena opskrba toplinskom energijom za pripremu potrošne tople vode krajnjim kupcima u naseljima Gajnice, Malešnica, Špansko, Rudeš, Prečko i u zapadnom dijelu Vrbana. Također, bez isporuke toplinske energije trenutno su i krajnji kupci u Novom Zagrebu, gdje je u tijeku utvrđivanje lokacije puknuća vrelovoda, dok je krajnjim kupcima u istočnom dijelu Zagreba normalizirana isporuka toplinske energije.

Predviđeno vrijeme trajanja obustave isporuke toplinske energije krajnjim kupcima u zapadnom dijelu Zagreba (Gajnice, Malešnica, Špansko, Rudeš, Prečko i Vrbani) je do sutra, 8. rujna 2020. u jutarnjim satima, a vrijeme trajanja obustave u Novom Zagrebu u ovom trenutku nismo u mogućnosti predvidjeti, jer je u tijeku lociranje mjesta puknuća vrelovoda. Nakon što se utvrdi točno mjesto puknuća vrelovoda, opseg obustavljenih naselja će se smanjiti, odnosno obuhvatit će krajnje kupce koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz puknute vrelovodne cijevi, dok će ostalim krajnjim kupcima biti osigurana kontinuirana isporuka toplinske energije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve terenske ekipe HEP-TOPLINARSTVA su angažirane na hitnom lociranju i sanaciji puknuća vrelovoda te će uložiti maksimalne napore da radovi završe u najkraćem mogućem roku", priopćilo je HEP-TOPLINARSTVO koje moli krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo