ČOVJEK KOJI ZA PEDOFILIJU KRIVI RADIKALNI FEMINIZAM: / U Zagreb stigao kardinal kojeg čak ni Papa ne želi u blizini

Image
24.10.2016.
8:33
VOYO logo

Osim 'militantnog sekularizma', na festivalu će se dobar dio vremena posvetiti temi 'Do kada taj spolni odgoj i rodna ideologija u hrvatskim školama'.

Na festivalu će gostovati i potpredsjednik Vlade Davor Ivo Stier, uz predsjednika Udruge Vigilare Vicu Johna Batarela, Luku Popova, kontroverznog don Damira Stojića... No, glavna zvijezda skupa bit će kardinal Raymond Leo Burke kojeg je papa Franjo zbog kampanje da se katoličkim političarima koji se ne protive pravu na pobačaj uskrati pričest, među ostalim, odstranio iz Kongregacije za biskupe te maknuo s položaja vrhovnog suca u ceremonijalni zapećak pokrovitelja karitativnog Suverenog malteškog vojnog reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
KONZERVATIVNA REVOLUCIJA: /

Potpredsjednik Vlade nastupa na 'Festivalu tradicije i konzervativnih ideja'

Image
KONZERVATIVNA REVOLUCIJA: /

Potpredsjednik Vlade nastupa na 'Festivalu tradicije i konzervativnih ideja'

Štitio pedofile u Crkvi

Osim navedenog, uz Burkea se veže prikrivanje seksualnog zlostavljanja djece od pojedinih svećenika. Kardinal, naime, za pedofiliju krivi radikalni feminizam, zbog čega je zaradio i prijavu organizacije The Catholic Whistleblowers koja je od Vatikana zatražila istragu o slučaju. Burke je demokrate proglasio strankom smrti i postao omiljen među republikancima. Papi zamjera popustljivost prema homoseksualcima.

Molitelji Inicijative 40 dana za život neće propustiti festival pa će tako njihov član Ante Čaljkušić održati predavanje pod nazivom 'Život, dakle biraj!'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorenje festivala počinje danas u 19 sati. Gostima će zapjevati mješoviti pjevački zbog Cantores sancti Marci, a pozdravni govor, među ostalima, održat će i Davor Ivo Stier. Inače, kardinal Raymond Leo Burke, predvodio je misu u nedjelju ujutro u crkvi Svete Katarine u Zagrebu. Također, jučer je u dvorani nadbiskupijskog pastoralnog instituta održano predstavljanje knjige kardinala Raymonda L. Burke o Svetoj Euharistiji - I Božja Ljubav Tijelom postala.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo