KONZERVATIVNA REVOLUCIJA: / Potpredsjednik Vlade nastupa na 'Festivalu tradicije i konzervativnih ideja'

Image
Foto: PIXSELL, Davor Višnjić
21.10.2016.
18:00
PIXSELL, Davor Višnjić
VOYO logo

Na konferenciji će biti dodijeljena i 'godišnja nagrada' moliteljima ispred bolnica, odnosno inicijativi imena '40 dana za život'.

Stier će nastupiti nakon predsjednik udruge Vigilare, Vicea Johna Batarela, nakon kojeg će govoriti kontroverzni studentski kapelan don Damir Stojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezda festivala je kontroverzni kardinal koji brani pedofile u Crkvi

Prvog dana festivala riječ će imati kardinal Raymond Leo Burke - američki kardinal kojeg je papa Franjo smijenio iz Kongregacije za biskupe te ga maknuo s mjesta vrhovnog suca. . Iz Vatikana se neslužbeno moglo čuti kako se papa Franjo odlučio na taj korak zbog ekstremizma kardinala. Najgore je ipak što ga se veže uz pokušaje obrane pedofilije u crkvi.

'TradFest je festival tradicije i konzervativnih ideja nasuprot tzv. ‘naprednih’ i militantno-sekularnih ideja i politika koji su na nasilan i revolucionarni način pokušali zatomiti, kao što i danas nastoje uništiti, izvorne tradicionalne, konzervativne i kršćanske temelje kulture u Hrvatskoj, Europi i Zapadnom svijetu', navodi se u opisu konferencije. Ipak, ako se analiziraju sudionici i gosti, fokus konferencije trebao bi biti na Zakonu o pobačaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Obrana kršćanskih načela u javnom životu: osvrt na pro-life kampanje u Poljskoj", "Obrana obitelji i života u suvremenoj Europi – poljsko iskustvo", "Tradicionalno i konzervativno nasuprot militantnog sekularizma u Hrvatskoj i Europi", "Život, dakle, biraj! Inicijativa 40 dana za život", "Do kada taj spolni odgoj i rodna ideologija u hrvatskim školama?', dio je najavljenih tema i okruglih stolova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo