BRAD PITT ULAŽE U HRVATSKU? Poznati glumac obišao nekretnine kod Šibenika: / 'Oduševljen je viđenim!'

Image
2.9.2016.
13:01
VOYO logo

Nakon što je u četvrtak osvanula vijest kako je američki glumac Brad Pitt u Šibeniku, Šibenik.in piše kako je u petak ujutro, u društvu poznatog zadarskog arhitekta Nikole Bašića, obišao nekretnine u Zablaću gdje strani investitori planiraju izgraditi golf-terene, pet hotela i brojne restorane te luksuzne vile s tisućama apartmana.

Riječ je o investiciji o kojoj je bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić govorio u travnju ove godine izjavivši da se zbog njegove intervencije pregovara o najvećoj investiciji na Sredozemlju, vrijednoj 1,8 milijardi eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakve konkretno veze ima američki glumac s investicijom u Zablaću arhitekt Nikola Bašić nije želio otkriti. No, ispričao je kako se glumac u Šibeniku uopće našao. "Došao je prije dva dana na poziv Želimira Belamarića, sletio je na zadarski aerodrom i onda smo se ukrcali na brod kojim smo sljedeća dva dana obilazili ovo područje. Pokazao sam mu morske orgulje u Zadru kojima je bio oduševljen, a onda smo obišli i Kornate. Ručali smo u restoranu Opat gdje je Brad uživao u bogatom, ukusnom jelu i bio impresioniran ljepotama tog nacionalnog parka, kao i dalmatinskom kuhinjom", priča Bašić. Dodaje da je glumac bio oduševljen viđenim.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

BRAD PITT POSJETIO ŠIBENIK: Opušteno šetao gradom u društvu skupine muškaraca

Image

BRAD PITT POSJETIO ŠIBENIK: Opušteno šetao gradom u društvu skupine muškaraca

"Prošetali smo jučer gradom u namjeri da to obavimo inkognito, da nas nitko ne prepozna, ali razotkriveni smo. Brada su posebno očarala svjetla Šibenika, rekao je da su ga fascinirale boje u tom gradu i urbana kultura mjesta. Danas leti za Francusku, ali namjerava se vratiti u Šibenik", kazao je Bašić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pit je bio gost luksuznog D-Resort hotela u Mandalini, a njihova uprava time se pohvalila na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo