BIVŠA TAJNICA MINISTARSTVA KOJA JE SRUŠILA ZID SUSJEDI IMA NOVI POSAO: / Završila kod istog ministra, na boljoj poziciji

Image
Foto: Pixsell
10.1.2018.
12:59
Pixsell
VOYO logo

Nikolina Nežić, bivša glavna tajnica u Ministartstvu graditeljstva, s te je pozicije razriješena na osobni zahtjev, nakon što je u javnost dospjela priča kako je Nežić 81-godišnjoj starici srušila vanjski zid kuće na Pagu.

No, gospođa Nežić nije dugo bila besposlena pa je tako premještena, ali ovaj put u Ministarstvo uprave i to kao savjetnica ministra uprave Lovre Kuščevića. Zanimljivo, Lovro Kuščević bio je ministar graditeljstva kad je ona tamo radila kao glavna tajnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GLAVNA TAJNICA MINISTARSTVA GRADITELJSTVA SRUŠILA ZID STARICI: /

Inspekcija utvrdila što se dogodilo, oglasio se i ministar Štromar

Image
GLAVNA TAJNICA MINISTARSTVA GRADITELJSTVA SRUŠILA ZID STARICI: /

Inspekcija utvrdila što se dogodilo, oglasio se i ministar Štromar

Završila u nadzoru državne uprave

'Državna službenica Nikolina Nežić je, sukladno Sporazumu o trajnom premještaju, koji su sklopili ministar uprave Lovro Kuščević i potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva Predrag Štromar, po potrebi službe premještena s danom 1. siječnja 2018. godine iz Ministarstva graditeljstva u Ministarstvo uprave, na radno mjesto voditeljice Službe za sustav i nadzor državne uprave, Sektor za politički sustav i državnu upravu, Uprava za politički sustav i organizaciju uprave, na neodređeno vrijeme. Radi potrebe za obavljanjem poslova iz djelokruga Kabineta ministra, nakon spomenutog premještaja, raspoređena je na radno mjesto savjetnice ministra, na određeno vrijeme do dana prestanka mandata ministra', stoji u odgovoru koji je Jutarnjem listu poslalo Ministarstvo uprave.

Kuća ostala bez vanjskog zida

81-godišnja Šimica Peranić iz Stare Novalje na otoku Pagu ostala je bez vanjskog zida svoje kamene kuće koji joj je srušio izvođač radova na zemljištu u vlasništvu Nikoline Nežić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacija je u javnost stigla zahvaljujući nećaku Šimice Peranić, Krešimiru Peraniću, koji je ostao u šoku kad je vidio da je kuća njegove tete ostala u potpunosti izložena vanjskim utjecajima.

'Potvrdila mi je da je investitor, ali je rekla da na našoj kući ne rade ništa. Kada sam joj poslao fotografije srušenog zida, promijenila je priču, ustvrdivši kako samo skida zid koji je opasan i koji joj smeta, kao i da se ne brinem, jer će izgraditi novi zid. Zatražio sam da odmah prekine sve radove i pozvao policiju u Novalji da izađe na teren i utvrdi što se događa’, ispričao je Krešimir Peranić ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Investor je ipak njezina sestra

Nežić mu je kasnije poslala poruku u kojoj mu je ponudila sastanak na kojem bi se dogovorili oko prodaje kuće njegove tete koju je Nežić u poruci nazvala 'parcelom'. 'Znači uništiš nekome kuću, a onda mu ponudiš otkup parcele’, rekao je Peranić.

U jednom trenutku piča se okrenula pa se kao investitor izjasnila sestra Nikoline Nežić, Iva Nežić Schwob, a Nikolina Nežić je od glavne tajnice postala savjetnica ministra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo