FOTO: / Sandra Bagarić postala domarka

Nakon više od desetljeća kultni se mjuzikl napokon vraća kući, u matično kazalište u kojemu je i započeo svoj fantastični scenski život. I kuca na vrata još veće i brojnije publike.

10.3.2010.
13:34
VOYO logo

Premijera kultnog mjuzikla u režiji Vlade Štefančića održat će se 12. ožujka u 19.30 sati, a na daskama Komedije gledat ćete Sandru Bagarić, Đanija Stipaničeva, Dražena Čučeka, Ronalda Žlabura, Miu Elegović, Mireu Brekalo, Borisa Pavlenića, Adalberta Turnera, Nedima Prohića, Božidara Peričića, Borisa Barberića i Adama Končića.

Dan kasnije u isto vrijeme prvu će postavu zamijeniti Renata Sabljak, Davor Radić, Dražen Bratulić, Ronald Žlabur, Jasna Palić Picukarić, Denis Grabarić, Boris Pavlenić, Dario Došlić, Nedim Prohić, Božidar Peričić, Boris Barberić i Dario Štulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki će vjerojatno požaliti što se inicijalna ideja o Jalti "od najveće do najstarije hrvatske Arene" (od one sportske zagrebačke, do one pulske, antičke) nije pretvorila u stvarnost. Ali mnogi će, s druge strane, zasigurno biti zadovoljni što se Jalta vraća u svoje "prirodno" intimno stanište, na pozornicu kojom je vladala sve te godine.

Radnja se odvija na Jalti, u veljači 1945. godine, za vrijeme održavanja one glasovite konferencije na kojoj su Staljin, Churchill i Roosevelt dijelili svijet. S državnicima na Jaltu stigla su tri njihova sobara: Rus Griša, Englez Stanley i Amerikanac Larry. Oni su zaduženi da čuvaju i zrače rublje šefova triju svjetskih velesila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom se zaljubiti u Jaltu znači - zaljubiti se za čitav život.

Nova sjajna generacija Komedijinih izvođača stoga poručuje: zadnji je čas da se u Jaltu zaljubite - i vi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dirigenti: Veseljko Barešić i Krešimir Batinić

Scenograf: Dragutin Broz Kostimografkinja: Elvira Ulip Koreografija: prema koreografiji Tihane Škrinjarić postavili Tina Vrtar Stipić i Mladen Mordej Vučković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon premijernih izvedbi mjuzikl možete pogledati 15., 16., 17., 18., 19., 20. i 22. ožujka.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo