A što s Marićem?

PETROV PODNIO KAZNENU PRIJAVU PROTIV TODORIĆA: Prijavio ga zbog sumnji u lažiranje financijskih izvješća

Vlada dugo sastanči oko lex Agrokora, a na sastanak je došao i predsjednik Sabora koji je podnio kaznenu prijavu protiv Ivice Todorića

Predsjednik Sabora Božo Petrov podnio je kaznenu prijavu protiv uprave Agrokora na čelu s vlasnikom Ivicom Todorićem, zbog sumnji u lažiranje izvješća, neslužbeno doznaje N1 iz Mosta.

Petrov je prijavu podnio kao fizička osoba, a ne po funkciji predsjednika Hrvatskog sabora.  Božo Petrov i politički tajnik Mosta Nikola Grmoja ušli su u zgradu Vlade u kojoj traje sastanak oko Zakona o sistemski važni tvrtkama, nazvanog “lex Agrokor”.

U PONEDJELJAK OTKAZ CIJELOJ UPRAVI AGROKORA? Todorić pristao odstupiti, spreman je potpisati aranžman koji su složili Rusi

U Vladi je u četvrtak navečer počeo sastanak premijera Andreja Plenkovića i ministrice gospodarstva Martine Dalić na kojem će se “brusiti” nacrt Zakona o sistemski važnim tvrtkama, a o kojem će se raspravljati na sutrašnjoj sjednici Vlade.

Plenković, koji se popodne vratio s Malte, u Banske dvore je došao oko 19 sati, a stigla je i ministrica Dalić sa suradnicima koji rade na prijedlogu Zakona.

A u 16 sati je u sjedištu Agrokora, u Ciboninom tornju, počeo sastanak vodstva Agrokora i njihovih vjerovnika, na kojem je, navodno dogovoren standstill sporazum.

POSTIGNUT NAČELNI ‘STANDSTILL’ DOGOVOR: Evo koliko Agrokor duguje najvećim dobavljačima

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr