Stvarno impresivan efekt

Kome treba gel? Stavila je sapun na obrve i skoro pala sa stolice od iznenađenja

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 15:23 13.10.2016 / Rubrika:
Foto: Screenshot
0

Poznata youtuberica kaže da joj je ovo promijenilo život

Obrve su okvir lica i bez njih je svaki make-up nepotpun. Neke žene vole deblje neke tanje, jedne prirodnije, druge ekspresivnije, no sve se slažu da su najljepše kada su na svom mjestu.

Ako vam dlake često bježe na sve strane, a gel za ukroćivanje obrva ne radi ono što bi trebao, vlogerica Desi Perkins ima rješenje.

Na svom Youtube kanalu objasnila je zašto joj je korištenje sapuna promijenilo život. Sapun, naime, drži svaku dlačicu na svom mjestu, točno onako kako ih počešljate i ne miču se. Dovoljno je samo da četkicu za češljanje obrva (spoolie) utrljate u sapun i počešljate ih u smjeru koji želite.

Više detalja u videu.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 15:23 13.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Brutalno iskreno

Glumica o borbi s mentalnom bolešću: ‘Glas u mojoj glavi me uvjerio da je dovoljno konzumirati 300 kalorija dnevno’

Američka glumica Troian Bellisario iskreno je progovorila o mentalnoj bolesti s kojom se bori cijeli život i ispričala kako je ona utjecala te i dalje utječe na njen privatni život, njeno cjelokupno zdravlje, njenu glumačku karijeru... Glumica je napisala i scenarij za film Feed, u kojem sama igra glavnu ulogu, a inspiriran je upravo njenom bolešću koja je i dalje svakodnevno konzumira. Ovo je njena priča i način da se još malo odmakne od tog podmuklog glasa u glavi

Povratak na Net.hr